Anamaria Prodan, dezvăluiri despre partaj. Cu ce ar rămâne după divorț impresara:

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre partaj. Laurențiu Reghecampf și impresara sunt în plin divorț, după 15 de ani căsnicie care părea din filme. Antrenorul echipei Universitatea Craiova este cel care a făcut anunțul despre divorț, duminică seară. Acum, toată lumea se întreabă ce se va întâmpla cu averea pe care au agonistit-o împreună.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre partaj. Cu ce ar rămâne după divorț. Celebrul cuplu este considerat unul dintre cele mai bogate din România. Unele informații îi plasează pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf printre primii 100 cei mai bogați oameni din țară.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre partaj. Cu ce ar rămâne după divorț. Totuși, în luna iunie, atunci când zvonurile despre divorț au apărut prima dată, Anamaria spunea că îi va lăsa toți bani soțului ei, în cazul unui partaj.

‘Nu am făcut partajul nici prima dată când am divorțat. Nu mă interesează. Credeți că Reghecampf ne-ar lăsa vreodată pe străzi? Reghecampf este fără pereche.

Bine că au de cine să vorbească și ce subiecte să aibă. Eu nu am nevoie de niciun bărbat să îmi facă avere. Eu mi-am făcut singură. O să-i las lui toată averea. Mi-am învățat fetele să nu depindă niciodată de un bărbat. Niciuna nu ar trage cu dinții de vreun bărbat’, a spus Anamaria Prodan pentru ProSport LIVE.

Ce avere au Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Impresara declara, în trecut, că averea este estimată între 50 și 100 de milioane de euro. Nu este vorba despre bani lichizi, ci despre tablouri, obiecte de artă și active la diverse afaceri:

‘Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro. Am evoluat! E normal să am mai multe brăţări în fiecare an, că muncesc. Eu şi când eram mică aveam lanţ de aur, când lumea nu ştia ce e ăla. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu îşi doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc’, dezvăluia Anamaria Prodan.

Antrenorul a depus deja actele de divorț
După trei luni de zvonuri, Laurențiu Reghecampf a confimat, astăzi, că a depus actele de divorț de soția lui, Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!’, a spus, în exclusivitate pentru cancan, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.