10 articole vestimentare ale femeilor pe care BĂRBAȚII le urăsc:

Există câteva articole vestimentare pentru femei pe care bărbații de consideră de-a dreptul oribile. Deși unora dintre femei le sunt pe plac, bărbații nu le înțeleg și în niciun caz nu apreciază unele ținute. Problema este că din dorința de a nu ne supăra, ei spun foarte rar că nu le place ceva din ceea ce purtăm.

Totuși, există câteva piese vestimentare despre care niciun bărbat nu ar spune că sunt atrăgătoare:

1. Colanții sau pantalonii cu imprimeuri extravagante

În urma evoluţiei societăţii, femeile au ajuns să poată purta pantaloni fără să fie judecate sau blamate pentru lipsa feminităţii. Există însă anumite stiluri de pantaloni care nu sunt foarte interesante pentru bărbaţi, precum cei foarte largi sau excesiv de coloraţi. Aceste lucruri distrag atenţia de la ceea ce ar trebui scos în evidenţă, adică picioarele tale.

2. Tricourile și cămășile purtate ca rochii

Atunci când bărbații văd o femeie purtând o astfel de piesă vestimentară, se întreabă dacă este o rochie sau un tricou mai lung. În general, acest gen de haine stârnesc o oarecare controversă sau confuzie, aşa că este de preferat să le eviți.

3. Pantalonii scurţi purtaţi peste dresuri

Întâlnim foarte des această combinaţie însă, aşa cum ar trebui deja să ştim, bărbaţilor le plac piesele simple şi clasice, purtate exact aşa cum au fost făcute să fie purtate. Evită astfel de asocieri, alegând să porți pantalonii scurți doar vara.

4. Prea mult roz:

Poate să pară ciudat faptul că bărbații nu sunt atât de fascinaţi de culorea care se spune că ar caracteriza feminitatea. Rozul însă are mai multe nuanţe, ar fi de preferat să le alegeţi pe cele de roz cuarţ sau pudrat, evitând tonurile extrem de puternice.

5. Paietele şi hainele strălucitoare:

Acest fel de decoraţiuni sau haine îi fac pe bărbaţi să fie nedumeriţi, privind paietele cel mai probabil ca pe un acesoriu. De altfel, este posibil ca ei să asocieze paietele şi cu globurile de Crăciun sau de discotecă, aşa că încearcă să rămâi într-o zonă în care nu eşti exagerată.

În cazul în care îți plac volanele, fundele sau faldurile, înceară să nu le porți pe toate în acelaşi timp. Supra-acesorizarea sau hainele foarte încărcate nu te fac mai atrăgătoare, căci ele distrag atenţia privitorului de la tine, spre piesele pe care le porţi.

7. Hainele rupte:

Bărbații îşi doresc să aibă alături o femeie îngrijită şi cochetă, nu una care arată ca şi când s-a îmbrăcat cu hainele găsite sub dulap.

8. Fustele foarte scurte:

În mod surprinzător, fustele mini se află pe lista de haine respinse de către bărbaţi. Aparent ei nu găsesc nimic interesant în hainele care lasă totul la vedere.

9. UGG-urile:

Încă de la apariție, bărbaților le-a displăcut această modă. Poate că ție ți se pare că sunt foarte comode și drăguțe, însă bărbații le văd ca pe niște încălțări fără formă care adaugă prea mult volum în zona picioarelor.

10. Cizmele cu toc cui înalt:

Bărbații consideră acest timp de încălțăinte amenințător și le asociază cu femeile care fac striptis. Nu cred că îți dorești asta…