Cum arată casa de 500.000 de dolari a lui Ștefan Hrușcă

Ștefan Hrușcă a părăsit, definitiv, România în anul 1991, și s-a stabilit în Canada. Alături de soția Gianina și de fiica lor de 17 ani, Andra. Steven, băiatul lor în vârstă de 27 de ani, s-a mutat la Toronto. Familia Hrușcă locuiește într-o casă cu patru camera, într-o zonă care are prețuri destul de ridicate, aproximativ 500.000 de dolari canadieni.

Cunoscutul interpret de colinde a povestit, într-unul dintre turneele lui în România, care este viața lui departe de casă. Ștefan Hrușcă a dezvăluit unde locuiește, cum arată vila pe care pe care chiar el a renovat-o. Locuința este din cărămidă, lângă o pădure, și are o imensă grădină. Se află pe o străduță liniștită și curată din Whitby unde, după modelul nord-american, toate casele sunt construite după aceeași schiță. Are patru camere, două băi, piscină și un garaj care poate adăposti două mașini, scrie playtech.ro.

Ștefan Hrușcă s-a născut pe 8 decembrie 1957 la Ieud, Maramureș. Este un interpret român din Maramureș de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele pe care le interpretează. A debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra, unde a susținut peste 1000 de spectacole, în cei 3 ani de colaborare.

Sursa: cancan.ro