Ireal ce i-a spus la ureche Remus Boroiu lui Kamara, după ce a fost eliminat de la Survivor România. Lui Ionuț Iftimoaie nu i-a venit să creadă

Ediția din 5 aprilie 2023 de la Survivor România a fost marcată de o nouă eliminare. Seara trecută, Remus Boroiu a fost concurentul care a părăsit show-ul de la Pro TV. După declarațiile efectuate în cadrul consiliului, Faimosul și-a salutat colegii și a schimbat câteva vorbe, înainte de a părăsi definitiv jungla din Dominicană. Iată mai jos, în articol, ce i-a spus la ureche concurentul lui Kamara! Ionuț Iftimoaie a rămas și el uimit.

Seara trecută, un alt concurent a părăsit competiția Survivor România 2023. Mai cu seamă, Remus Boroiu a fost cel eliminat din show-ul de la Pro TV. Faimosul a petrecut 13 săptămâni în emisiunea Survivor, timp în care i-au fost testate limitele și a trebuit să îndure condiții grele, în junglă.

După ce numele i-a fost rostit în consiliul de eliminare de către domnul Dan, Remus Boroiu a făcut o serie de mărturisiri în fața tuturor. Deși și-ar mai fi dorit să rămână în show-ul de la Pro TV, faimosul a plecat cu gândul împăcat, strângându-și în brațe colegii care i-au fost alături.

Ce i-a spus Remus Boroiu lui Kamara, înainte să plece de la Survivor România

Faimosul a transmis câte un mesaj pentru fiecare concurent rămas în competiția care se filmează în Republica Dominicană. Lui Kamara, de pildă, i-a spus că îi va lipsi mâncarea pe care o pregătea în tabără.

„O să-mi lipsească mâncarea ta, Kamara”, i-a șoptit la ureche Remus Boroiu.

„O să-mi lipsești mult, să știi”, a replicat Kamara.

Faimosul i-a făcut o mărturisire lui Ionuț Iftimoaie

Atunci, și Ionuț Iftimoaie a avut o reacție, auzind scurta discuție pe care au avut-o Remus și Kamara. Fostul kickboxer a zâmbit și a șoptit un singur cuvânt: „Ok”. Apoi, dialogul dintre Remus și Kamara a mai continuat preț de câteva secunde.

„Felicitări!”, a continuat să spună Kamara.

Apoi, Remus l-a privit în ochi și i-a spus: „Miroși a tocăniță de fasole”.

Ajungând la Ionuț Iftimoaie, Remus a purtat un dialog cu fostul kickboxer.

„Eu știu că n-o să-ți lipsesc. Te salut și succes”, i-a spus fostul luptător.

Faimosul, însă, nu a stat pe gânduri și i-a făcut o mărturisire: „Ionuț, să știi că m-ai învățat niște lecții foarte importante”.

„Din vorbele frumoase pe care le spui, fă un stil de viață. Pentru că vorbești foarte frumos și ceea ce spui, la nivel de teorie, este extraordinar. Tu știi dacă le transformi în fapte, în stil de viață sau nu”, a replicat Ionuț Iftimoaie.

„Succes, Ionuț. Ne vedem în finală”, i-a spus Remus.