Câți euro a primit Remus Boroiu de la Pro TV, pentru cele 13 săptămâni petrecute la Survivor România 2023

O nouă eliminare a avut loc în show-ul Survivor România 2023. Remus Boroiu, din echipa Faimoșilor, a fost cel care a părăsit competiția în ediția din 5 aprilie 2023. Concurentul a rezistat în jungla din Dominicană timp de 13 săptămâni! Iată mai jos, în articol, câți euro a primit Remus Boroiu pentru săptămânile petrecute în emisiunea de la Pro TV.

Un alt Faimos a părăsit competiția Survivor România 2023. În ediția de miercuri seara, 5 aprilie 2023, un Faimos a părăsit show-ul ce se filmează în Republica Dominicană. Mai cu seamă, Remus Boroiu a fost eliminat, iar în discursul de la final, pe care l-a susținut în fața celorlalți colegi, s-a declarat mulțumit de parcursul său în aventura pe care a trăit-o la Survivor România.

Câți euro a primit Remus Boroiu pentru cele 13 săptămâni petrecute în show-ul de la Pro TV?

Plecarea, însă, nu este lipsită și de o remunerație! Concurentul, care a făcut parte din echipa roșie, a fost prezent în competiție încă de la începutul sezonului. Astfel, el a petrecut 13 săptămâni în jungla din Dominicană, luând parte la aventura vieții sale. Potrivit informațiilor apărute în presă, Remus Boroiu ar fi remunerat cu câte 1.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor. La un calcul simplu, pentru cele 13 săptămâni petrecute în show-ul de la Pro TV, Remus ar fi încasat 19.500 de euro.

Faimosul a fost eliminat în ediția din 5 aprilie 2023

Remus Boroiu a părăsit competiția Survivor, seara trecută. După ce și-a auzit numele în consiliul de eliminare, concurentul a dorit să transmită un mesaj atât colegilor săi, cât și domnului Dan.

„E greu să îmi mai găsesc cuvintele. Ce să spun, domnul Dan? E bine, totul e bine. Mă bucur că v-am cunoscut, vreau să vă mulțumesc pentru toate strângerile de mână, pentru toată energia bună pe care mi-ați transmis-o pe parcursul acestei emisiuni și acestei experiențe. Ați fost ca o gură de aer proaspăt în momentele grele. Colegii mei… ce să zic? Chiar dacă am avut păreri despre ei, asta nu înseamnă că sunt oameni răi.

Eu știu că dacă ies de aici, își vor da seama că aceste condiții ne forțează la maxim, în anumite direcții și simt un pic așa că îi las baltă pe unii dintre cei rămași, dar vreau să le dau multă încredere și putere. Chiar dacă eu plec, vreau să se dubleze ei ca încredere și putere. Încă nu-mi vine să cred că se termină experiența asta, e ca și cum ți-ar tăia cineva cordonul ombilical așa brusc, dintr-odată, și nu-ți vine să crezi.

Sunt sincer și vă spun că-mi doream să mai stau aici. Îmi doream foarte mult să stau aici, până la final, dar, probabil, pentru mine experiența a fost, mi-am luat tot ce era de luat pentru sufletul meu, pentru încrederea mea, în mine, că despre asta e vorba”, a spus Remus Boroiu, în consiliul de eliminare de la Survivor România 2023.