Andreea Bălan, primul mesaj după ce a fost prinsa cu Jador

Andreea Bălan și Jador au fost surprinși într-un moment tandru, miercuri seară, în zona Floreasca din Capitală. Cancan.ro a dezvăluit în exclusivitate imagini ale celor doi artiști îmbrățișându-se și sărutându-se în mașina cântăreței. Fosta finalistă de la America Express și manelistul nu au ținut cont de privirile celor din jur și au trăit intens momentul lor romantic.

Mesajul postat de Andreea Bălan pe rețelele de socializare

După ce imagini cu ea și Jador au fost făcute publice, Andreea Bălan a postat pe rețelele de socializare un videoclip care vorbește despre pericolul ego-ului. Cântăreața de 38 de ani îi îndeamnă pe oameni să aibă grijă și să nu lase ego-ul să le controleze viețile.

„Ego-ul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră. Ego-ul este inamicul. Trebuie să ai un pic, pentru a putea merge în continuare. Dar dacă îl lași să îți scape de sub control, atunci vei avea o putere nebună. Lucrul acesta poate fi văzut în ziare, în fiecare zi. Corupția corporațiilor, lăcomia, puterea, credința că ei sunt zei”, a scris Andreea Bălan pe Instastory.

Reacția fanilor și a presei

Reacția fanilor și a presei nu a întârziat să apară. Unii oameni au felicitat-o pe Andreea Bălan pentru momentul ei romantic, în timp ce alții au criticat-o.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în 2019 și au împreună două fete. Cântăreața a fost anterior intr-o relatie cu Keo, care are acum o fiică.

În concluzie, momentul romantic dintre Andreea Bălan și Jador a stârnit multe reacții. Fanii au fost împărțiți între felicitări și critici, iar presa a preluat rapid știrea. Andreea Bălan a postat un mesaj puternic pe rețelele de socializare, îndemnând oamenii să-și controleze ego-ul și să nu le permită să le controleze viețile.