Nu e o eroare! Cu câți LEI a ajuns să se vândă o garsonieră de doar 11 mp, în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca

„Celulă norvegiană”, vândută la Cluj! Prețul exorbitant cerut pentru o garsonieră de doar 11 metri pătrați, situată în cartierul Gheorgheni, a devenit subiect de știri.

Piața imobiliară din Cluj „lovește” din nou. Deși este greu să mai șocheze pe cineva, agențiile imobiliare nu se dezmint: azi, vând o locuință de numai 11 metri pătrați din cartierul Gheorgheni.

Dimensiunile sunt similare cu o celulă dintr-o… închisoare norvegiană

Dacă în închisoarea din Halden, Norvegia, deținuții se bucură de 10 metri pătrați de „spațiu de confort”, garsoniera din Gheorgheni oferă 11 metri pătrați.

„Vând garsonieră în Gheorgheni – zona Poliției Rutiere, suprafața 11 mp, etaj intermediar, finisată modern cu gresie-faianță, parchet, termopan, mobilată și utilată modern, preț 32.500 euro”, dictează anunțul, postat pe site-ul de imobiliare.

Cât costă „celula norvegiană” din Gheorgheni

Locuința este situată la etajul 1 al unui bloc din Gheorgheni, construit în 1989. În anunțul de vânzare, proprietarul a specificat că este complet utilată și mobilată, chiar dacă este vorba despre o canapea mică, iar fix în fața acesteia se află o mașină de spălat și un frigider. Se poate observa de la o poștă că garsoniera este mică, dar scumpă: Prețul imobilului se ridică la 32.500 de euro!

Astfel, pentru un metru pătrat dintr-un bloc construit în 1989 din cartierul Gheorgheni, cumpărătorul plătește 2.954 euro.

Garsonieră de închiriat, în Luna de Sus, Cluj. Cât te COSTĂ să stai în „garnizoană”

Piața imobiliară din Cluj-Napoca a devenit un izvor infinit de subiecte pentru presă. O altă garsonieră, stil „garnizoană”, se închiriază la un preț uriaș.

Se știe deja că prețul chiriilor din Cluj sunt exagerat de ridicate, dar iată că piața imobiliară reușește, din nou, să ne uimească.

Unele oferte depășesc limita bunului simț și chiar pe cea a realității, în privința ofertă-cerere.

De data asta vorbim despre o garsonieră situată în Luna de Sus, la parterul unei case. Descrierea apartamentului este cât se poate de „atrăgătoare”: „Are 30 mp, dispune de un dormitor, bucătărie, cameră pentru luat masa”.