Reacția dură a lui Fulgy la adresa Clejanilor

Problemele din familia Clejanilor par departe de a se fi încheiat. În plus, ele par să devină din ce în ce mai grave! Astăzi, fiul lor i-a „desființat” într-o filmare pe care a făcut-o publică pe IG Story. Fulgy a spus despre părinții săi că sunt doar lăutari care cântă după ureche. Vorbele lui ar fi adus multă suferință în sufletul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani.

Viorica de la Clejani și soțul ei au așteptat cu nerăbdare ziua în care fiul lor a fost externat de la clinica de reabilitare unde a primit ajutor de specialitate și au sperat că el va renunța la modalitatea de a se promova, inspirat fiind din acțiunile unor artiști din Statele Unite ale Americii. Azi, ei au primit o lovitură dură din partea lui Fulgy… artistul le-a făcut o caracterizare rușinoasă celor doi părinți care l-au crescut și l-au educat așa cum au știut mai bine.

“Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre dr.og.uri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata!

Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy pe o înregistrare realizată în timp ce era în cada plină cu apă, așa cum puteți observa în imagini.

În trecut, Fulgy a cântat alături de celebrii artiști Viorica și Ioniță de la Clejani, dar și cu taraful acestora. În urmă cu aproape o lună, Viorica a mărturisit adevăratul motiv pentru care Fulgy și Margherita de la Clejani nu mai colaborează cu ea și soțul său pe plan muzical.

Controversatul artist a fost prins dr.o.g..at la volan în noaptea de 29 spre 30 mai de un polițist din București. Ulterior, oamenii legii l-au dus la INML, unde i s-au recoltat probe biologice și, la plecare, el a făcut dezvăluiri tra.nș.ante în fața jurnaliștilor.

În cadrul primului interviu oferit la TV după incidentul nefericit, Fulgy a spus că a fost un elev eminent de când a început școala și până când a dat examenul de bacalaureat. Mai mult, a mărturisit că plănuiește să acceseze fondurile europene ca să își poată demara anumite proiecte muzicale.

“Asta înseamnă că o să fiu ambasador al muzicii pe pătrățica mea: ce înseamnă muzică lăutărească, muzică tehno, orice înseamnă muzică în România. (…). Eu am absolvit Colegiul Național de Arte «Dinu Lipatti». Din clasa întâi până în a XII-a, am avut locul I”, a declarat artistul în cadrul emisiunii XNS.