Elena Marin s-a sfătuit cu Elena Ionescu, prima câștigătoare Survivor, înainte de competiție

Elena Marin a ajuns tot mai departe în competiția Survivor și, se pare, asta i s-ar datora și Elenei Ionescu, prima câștigătoare a concursului, căreia concurenta i-ar fi cerut sfaturi înainte de a pleca în Republica Dominicană. Iată cine a dat-o de gol!

Elena Marin este o cuncurentă foarte puternică la Survivor, Faimoasa intrând, de-a lungul competiției, în mai multe conflicte cu colegii ei. Deși a fost acuzată că se victimizează excesiv, Faimoasa nu s-a abătut de la drumul ei, luptând cu consecvență pentru scopul său. Se pare însă că la parcursul ei ar fi contribuit, indirect, și Elena Ionescu, concurenta care a câștigat prima ediție a Survivor. Aceasta ar fi fost sunată de Elena Marin înainte de a intra la Survivor, viitoarea concurentă cerându-i sfaturi câștigătoarei.

Cea care a dezvăluit totul este o concurentă care a părăsit deja compeția. Raluca Dumitru a mărturisit, pentru Wowbiz.ro, că, înainte de a pleca în Republica Dominicană, Elena Marin i-ar fi cerut sfaturi chiar Elenei Ionescu, prima câștigătoare a Survivor.

Aceasta a povestit că Elena Marin ar fi vrut să afle care a fost strategia folosită de Elena Ionescu pentru a câștiga Survivor… Astfel, poate că nu este întâmplător faptul că Elena Marin a fost acuzată că se victimizează prea mult, lucru care în trecut i-a fost reproșat și Elenei Ionescu.

‘Imediat după ce am ajuns în Dominicană, am încercat să mă apropii de Elena, pentru că era singura din camp pe care o cunoșteam în momentul acela, fusesem chiar colege la un post de televiziune. Am fost împreună pe plajă și am stat de vorbă despre mai multe lucruri. La un moment dat, ea mi-a povestit că a sunat-o pe Elena Ionescu și că i-a cerut sfaturi despre cum să fie, cum să se comporte… Nu mi-a spus exact ce i-a spus. Probabil că acum nu ar mai recunoaște, însă atunci asta mi-a spus’, a dezvăluit Raluca Dumitru pentru WOWbiz.ro.

Pe de altă parte, Elena Marin consideră că nu se regăsește, nici ca strategie și nici în privința comportamentului în parcursul Elenei Ionescu la Survivor, dar…

‘Mă regăsesc în anumite lucruri pe care echipa ei a încercat să le abordeze cu ea. Faptul că toată echipa dă și în ea este pentru că și ea este de partea unor persoane care nu aduc puncte în echipă’, a dezvăluit recent Elena Ionescu.

Într-un interviu recent, Elena Ionescu a mărturisit că vede mai mulți potențiali câștigători, printre care Elena, Zanni și Albert, mărturisind că nu este ușor să dai un pronostic.

„E greu să dai un pronostic, e destul de greu să spui acum care dintre ei ar fi câștigător. Îmi place ambiția pe care o văd și îndemânarea pe care o are Zanni, îmi place și forța Elenei care tolerează anumite lucluri pe care de altfel le-am întâlnit și la mine în perioada în care am fost.

Îmi place Albert, e un om așezat, care gândește, are o strategie bună. Fiecare are câte ceva în momentul de față. Sunt firi puternice toți cei care au rămas și nu prea știi care ar fi cel mai bun.’, a mai precizat Elena Ionescu, despre câștigătorul Survivor 2021, pentru Kfetele.ro.

Cât despre Elena Marin, prima câștigătoare a Survivor spunea că dorește să o vadă finalistă în competiția de la Kanal D, mai ales că amândouă au trăit experiențe similare, în jungla supraviețuirii.

„Este o fată puternică. Ce pot să zic, îi urez baftă, să reușească să ajungă în finală, să dea Dumnezeu să fie așa cum trebuie. Să-i dăm forță că e femeie’, a conchis Elena Ionescu.