Cine este, de fapt, soția lui Jean de la Craiova. Paula este o superbă balerină

Jean de la Craiova este un artist foarte apreciat de public, însă anumite detalii cu privire la soție ori copii nu sunt cunoscute de fani. Și aceasta deoarece manelistul este deschis cu privire la persoana sa, însă își ține familia departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Jean de la Craiova are o relație destul de solidă cu partenera sa de viață, cei doi fiind împreună de aproape 30 de ani.

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciaţi manelişti din România. Artistul este mereu în atenţia publicului, însă puţină lume cunoaște detalii cu privire la familia sa. Și aceasta deoarece Paula Dumitrache, soția manelistului, cu care are o fiică, este o femeie discretă şi apare destul de rar alături de soţul ei. Artistul mai are un fiu dintr-o relație anterioară.

Jean de la Craiova are o soție discretă
Interpretul de manele și muzică de petrecere este un familist convins, însă nu apare la evenimente mondene şi nici la emisiuni TV alături de soţia lui. Jean de la Craiova, în vârstă de 50 de ani, şi Paula Dumitrache s-au cunoscut în anul 1995 şi a fost dragoste la prima vedere potrivit artistului. Chiar dacă au mai existat zvonuri că manelistul ar fi înşelat-o, cei doi au o relaţie solidă.

Jean de la Craiova a precizat că partenera sa de viaţă este o femeie credincioasă, iar acesta este şi motivul pentru care stă departe de lumina reflectoarelor. Cei doi au împreună doi copii, pe Sabrina şi Alexandru.

„Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică. E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase. La televiziune zice: «Du-te tu». Nu a apărut la nicio emisiune, doar acum câțiva ani”, a precizat artistul într-o emisiune TV.

Paula Dumitrache a fost balerină şi l-a cunoscut pe Jean de la Craiova în anul 1995, pe când artistul cocheta cu sportul. Acesta a făcut scrimă pentru o perioadă, însă a renunțat în cele din urmă.

A fost acuzat că și-a înșelat soția
În urmă cu câțiva ani, Jean de la Craiova s-a trezit într-un adevărat scandal, după ce s-a zvonit că are o legătură amoroasă cu o colegă de trupă. Artistul a negat cu tărie toate acuzațiile și a declarat că familia este cea mai importantă pentru el.

„Eu am o familie frumoasă şi Paulica, soţia mea, nu pune la suflet. Ea s-a amuzat când a văzut materialul. Eu am fost acolo la o zi onomastică unde aveam o cântare. Petrecerea avea loc la acel hotel. Dacă vroiam să fac ceva, nu făceam lângă casă”, a precizat artistul.

El a negat toate aceste acuzații cu privire la adulter. În plus, a susținut că nu ar fi făcut un asemena gest, mai ales în apropierea casei sale. Nu în ultimul rând, Jean de la Craiova a precizat că o iubește enorm pe Paula, care îi este o soție devotată în întregime.