Cum arată prima soție a lui Cătălin Crișan, la 10 ani de la divorț

Cătălin Crișan și Lucia Bubulac au fost căsătoriți timp de 14 ani. În urma mariajului au rezultat doi copii: Daria (19 ani) si Raris (16 ani). Însă, dragostea lor a ținut doar până în 2011. Atunci, fetița lor în vârstă de 14 ani a încercat să îi împace, însă fără succes. Cei doi au divorțat și, deși niciunul dintre ei nu a vrut să vorbească despre motivele separării, nu și-au vorbit ani de zile. În schimb, în 2014 cei doi au pornit un răz.boi prin intermediul presei. Se pare că cel de-al doilea divorț prin care a trecut Cătălin Crișan, i-a oferit ocazia fostei soții să spună public că cea de-a doua nevastă, medicul Alina Cupșa, i-a fost amantă.

Aceste vorbe l-au înfuriat pe artist și a făcut declarații de-a dreptul surprinzătoare. Ajunsese chiar să spună că îi pare rău că a cunoscut-o pe Lucia Bubulac.

„Este foarte supărat pe prima lui soție. Considera că de la ea i se trag toate relele. Spune mereu apropiaților că va demonstra că Lucia bea alcool în timpul căsniciei și că, atât ea cât și mama ei, i-au făcut viața un coș.mar. Nu o mai suporta și nu cred că exista cale de împăcare între ei”, a declarat un apropiat al artistului.

„Să spună ce vrea și să aducă și dovezi. Nu mă mai miră nimic în acest moment, dar absolut nimic, atunci când vine vorba despre fostul meu soț. Pe el l-a deranjat că am spus adevărul. Este supărat că i-am stricat imaginea, însă nu am făcut deloc acest lucru. Doar am spus adevărul. Îl invit și pe el să facă același lucru”, a declarat Lucia Bubulac, pentru aceeași sursă.

Acum, Lucia Bubulac pare a fi mai frumoasă decât înainte. La cei 55 de ani pe care îi are, mamă a doi copii, blondina arată excepțional. O poți confunda ușor cu o soră mai mare pentru cei doi copii ai săi. Se mândrește cu o fată și un băiat pe care i-a crescut excepțional.