Fiica lui Cabral nu s-a mai putut abține! Cum a reacționat Inoke când a fost întrebată de sarcina Andreei Ibacka:

Cabral și Andreea Ibacka sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. Cei doi au făcut recent fericitul anunț, iar actrița este pentru prima oară în postura de mămică. În schimb, Cabral mai are o fiică adolescentă, Inoke (16 ani), din relația cu Luana Ibacka, care s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Ea a fost întrebată de prietenii virtuali ce crede despre faptul că va avea o surioară.

„Cum te simți acum că o să ai un frete/o soră? Gen ești excited (nerăbdătoare n.r) sau te enervează ideea?”, a întrebat-o un prieten virtual pe Inoke Ibacka. Adolescenta a fost enervată de întrebarea intimă a persoanei respective: „Cum te simți acum că te-ai afirmat ca o persoană nosy (băgăreață n.r) care preferă să adreseze întrebări despre viața personală a altor persoane, în loc să fie preocupată de a ei? Gen ești excited sau te enervează ideea?”.

Andreea Ibacka este însărcinată cu o fetiță
Andreea Ibacka, soția lui Cabral, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Actrița și Cabral abia așteaptă să se vadă în postura de părinți. sunt extrem de entuziasmați de postura de părinți.

„Cumva, am simțit că sunt însărcinată chiar dinainte de a-mi face primul test de sarcină. În cazul meu, cel puțin, câteva semnale discrete au apărut încă din primele zile de sarcină. Probabil ai mai citit treaba aceasta..imediat după ce rămâi însărcinată sunt șanse ca formele să se rotunjească ușor pe ici – pe colo, să te mai înțepe una – alta. Dincolo de stările pe care noi, femeile, ni le-am putea induce. Însă mi-am făcut primul test de sarcină înainte să-mi împărtășesc suspiciunile. Valeleu, acele 3 minute de așteptare..Cele mai lungi minute din viața unei femei. Un montain rousse de emoții, fără plăcuțe de frână. POZITIV!”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal.