Are 24 de ani dar s-a căsătorit cu bătrânul ăsta putred de bogat pentru că îl iubea, dar abia după 3 ani a descoperit cine era de fapt soțul ei și ce făcea…

Acest caz a stârnit dezbateri aprinse în rândul locuitorilor comunității unui orășel din Statele Unite ale Americii.

Povestea a început în momentul în care femeia din imagine, pe atunci în vârstă de numai 24 de ani, a hotărât să se căsătorească din dragoste cu un bătrân pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale.

Deși bătrânul e putred de bogat, fata spune că îl iubește pentru înțelepciunea, bunătatea și personalitatea lui și că nu are niciun interes bănesc în ceea ce îl privește.

Au făcut o nuntă uriașă iar apoi totul a decurs ca în orice altă căsnicie normală până în momentul în care femeia a început să răsfoiască un album foto de-al soțului său. Ea a descoperit șocată o poză cu propriul ei tată.

După ce a făcut acestă descoperire, femeia a înțeles ceva șocant: se căsătorise chiar cu bunicul ei. Deși la început a fost extrem de afectată de acest fapt, apoi s-a mai liniștit și a decis să continue relația, deși ceilalți consideră că nu e normal.

Voi ce credeți despre acest caz?