Scandalul momentului în showbiz! Cum a răspuns Bianca Drăgușanu, după ce Mihaela Rădulescu a făcut-o „fată de plastic”:

Bianca Drăgușanu îi declară război Mihaelei Rădulescu? În urmă cu câțiva ani, Mihaela Rădulescu declara despre Bianca Drăgușanu că este ”fată de plastic”, pentru că a apelat la numeroase intervenții estetice. Invitată într-o emisiune, Bianca Drăgușanu a reacționat la declarația prezentatoarei tv.

Bianca Drăgușanu îi declară război Mihaelei Rădulescu? Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața sa personală, iar la un moment dat a adus în discuție un subiect din urmă cu zece ani, când blondina a fost făcută ”fată de plastic„ de Mihaela Rădulescu. ”Știu că o doamnă prezentatoare, nu mai știu la ce emisiune, te-a făcut, vreo zece minute încontinuu, ”fata de plastic”. Cred că acum vreo zece ani. A fost singura dată când te-am văzut răbufnind cu adevărat”, i-a spus prezentatorul Mihai Ghiță.

Bianca Drăgușanu nu s-a mai abținut și și-a spus părerea despre aceasta. ”Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant. În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da? Și creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții. Care, ce crezi? După câțiva ani de zile, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e”, a spus blondina.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete de la showbiz-ul românesc. Viața ei romantică și pasiunea pentru operațiile estetice sunt cele care au propulsat-o în lumina reflectoarelor de mai bine de un deceniu. Vedeta arată foarte bine, fiind asemănată deseori cu o păpușă Barbie. Deși urmăritorii săi de pe rețelele de socializare o complimentează mereu, spunându-i că nu are nevoie de alte ajustări la nivelul feței sau al trupului, blondina a făcut ceea ce a considerat ea că este potrivit, fără să se lase influențată de părerea celor din jur. „Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu”, a mărturisit Bianca Drăgușanu acum ceva timp.

Medicul ei estetician, Alexandra Filip, analizat-o pe Bianca în direct și a enumerat intervențiile pe care aceasta le-a făcut până acum. „Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Ar,e că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale.Talia e așa că am slăbit și am făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare. S-a lucrat și la fund, dar fac si sală”, a spus medicul Alexandra Filip, la Teo Show.