5 semne evidente ale unei femei „ieftine”

Care sunt semnele care ne dezvăluie lipsa statutului și a banilor?

Fiți de acord că femeile care au același statut și aproximativ aceleași sume de bani pot arăta foarte diferit. De la unele nu ne putem lua ochii datorită eleganței și feminității sale. Altele, în ciuda tuturor eforturilor, nu sunt deloc atrăgătoare.

În primul rând dorința de a-și pune cât mai multe podoabe: pietre, pene, blugii rupți, bijuterii sclipitoare, machiaj și unghii stridente, toate acestea dezvăluie în mod clar că domnișoara sau doamna în cauză este una „ieftină”.

Mai există și alte semne foarte clare despre care probabil nu știați.

1. Mărcile.

Doamna care „aleargă” după lucrurile scumpe de la designeri renumiți, nu întotdeauna poate crea o ținută elegantă. Acesta va include toate tendințele sezonului într-o singură ținută și, în final, va părea ridicolă. Puteți include o singură piesă vestimentară care este în tendințe, cu condiția ca aceasta să se combine cu celelalte haine și accesorii din ținuta aleasă.

2 Aroganța.

Nu doar ținutele trădează o femeie „ieftină”. Chiar dacă aceasta va fi îmbrăcată bine și va arată perfect, va fi trădată de comportamentul său provocator, dorință sa de a-și demonstra „originalitatea” și statutul înalt, precum umilirea chelnerilor, a vânzătorilor etc. Persoanele culte, cu statut înalt, nu au nevoie să dovedească ceva altora, iartă gafele și nu-i umilesc niciodată pe cei din jur.

3. Frumusețea este cheia succesului său.

Această idee persistă și astăzi în mintea multor domnișoare și chiar a unor doamne cu experiență. Ele consideră că femeia trebuie să fie frumoasă, doar atunci va avea succes. Dar nu este chiar așa. Dacă sunteți frumoasă și vă îmbrăcați cu gust, este doar un avantaj al Dumneavoastră. Dar acest lucru nu ar trebui să fie singurul lucru în care trebuie să investiți. Dacă sunteți mereu machiată și arătați impecabil, chiar și când mergeți la magazinul de lângă casă, înseamnă că ​​nu vă puteți arăta fața nimănui, și în acest caz nu trăiți, ci vă ascundeți. Naturalețea devine o tendință din ce mai apreciată, înlocuind obsesia pentru frumusețea artificială. Iar mintea este mereu la modă.

4. Viață de lux cu bani de împrumut.

Aceasta este cea mai ciudată categorie de femei, dar care este, totuși, întâlnită. Demonstrarea succesului devine mai importantă decât succesul în sine. Își cumpăra mărfuri de lux, deși situația financiară nu prea permite să și le cumpere. Cu toate acestea ea trebuie să-şi mențină statutul unei femei bogate, de succes. Se simte fericită doar dacă trezește invidie și admirație în ochii celorlalți.

5. Bărbatul este privit ca un portofel.

O femeie „ieftină” se vede de departe, ea analizează foarte atent situația financiară a bărbatului. Calitățile interioare ale acestuia nu o prea interesează. Este gata să accepte orice bărbat, cu condiția ca acesta să aibă mulți bani. Și nu-și va pierde timpul alături de un bărbat bun, inteligent și cu perspective, deoarece acesta nu-i va putea dărui un alt inel. Acesta este modul de gândire a unei femei „ieftine”, iar bărbații adevărați fug de acest gen de femei, nu vor accepta niciodată să aibă o relație serioasă cu astfel de femeie.

Pentru a scăpa de imaginea unei femei „ieftine”, trebuie să încercați să vă schimbați, să vă dezvoltați, să deveniți o persoană interesantă. Nu vă gândiți doar la bani și la aspectul exterior. Femeia este muză, nu o păpușă sau o lipitoare care are nevoie doar de bani.