Nevasta l-a părăsit la scurt timp de la accident, după 11 ani de căsnicie, dar acum ea e femeia care-i stă alături lui Mihai Neșu. Tânăra a arătat foarte bine îmbrăcată într-o rochie scurtă. Cine e cea mai importantă femeie din viața lui Neșu și cum au fost văzuți la un eveniment

Mihăiță Neșu, unul dintre cei mai talentați fotbaliști din România, a trecut printr-o mare tragedie în urmă cu câțiva ani. Fostul sportiv a fost prezent la un eveniment recent, unde a fost supravegheat în orice clipă de o femeie.

De mai bine de cinci ani, Neșu stă într-un scaun cu rotile, ca urmare a unui accident stupid din timpul unui antrenament pe vremea când juca la echipa olandeză FC Utrecht.

După tragicul accident, în urma căruia a rămas paralizat de la gât în jos, Mihai Neșu a înființat și o fundație care îi poartă numele și care vine în ajutorul copiilor cu probleme locomotorii.

Mihăiță Neșu a fost prezent, în urmă cu câteva zile, la un bal al notarilor, care a avut loc la Oradea și unde invitații au făcut donații pentru copiii sprijiniți de centrul deținut de fostul sportiv.

La eveniment, Mihăiță Neșu a fost însoșțit de o tânără care a fost nedezlipită de lângă el. I-a ținut microfonul când a vorbit, l-a însoțit la masă și a fost mereu extrem de grijulie cu fostul fotbalist

Tânăra, care a arătat foarte bine îmbrăcată într-o rochie scurtă, de culoare albastră, este femeia care are mereu grijă de Mihăiță Neșu. Tânăra, care îi este alături lui Mihăiță Neșu de câțiva ani, se numește Maria-Iulia Băcăran și este directorul executiv din cadrul fundației deținute de ex-sportiv.

Cel mai emoţionant discurs al serii a fost, cum era de aşteptat, cel susţinut încă din debutul evenimentului de Mihai.
„Este bucuria cea mai mare din viaţa mea, pot să zic. Aceşti copii sunt de fapt un exemplu pentru noi, unul foarte mare, fiindcă luptă extraordinar în fiecare zi. Iar pe mine mă ajută foarte mult când îi văd ce putere de luptă au, ce ambiţie, ce bucurie, ce veselie au tot timpul. Ar trebui să luăm şi noi exemplu de la ei şi, când întâmpinăm greutăţi, să le întâmpinăm şi noi aşa, cu zâmbetul pe buze, la fel ca ei, iar atunci vieţile noastre ar fi mult mai frumoase şi mai fericite”, a declarat Mihai Neșu.