De ce a refuzat Delia sa participe la Asia Express: Solista a pus o conditie speciala. Ce isi doreste cel mai mult:

Solista a marturisit ca a urmarit indeaproape competitia ‘Asia Express’. Se stie faptul ca aceasta este o impatimita a continentului asiatic, acolo unde a fost de mai multe ori in vacanta, impreuna cu sotul sau, Razvan Munteanu. Ea a declarat ca nu ar spune ‘nu’ unei astfel de provocari, insa cu o singura conditie. Delia ar vrea sa aiba in echipa sa oameni cu care sa se inteleaga.

”Am urmarit emisiunea, m-a prins, mi-a placut si am spus ca ar fi tare sa fim o gasca, sa ne intelegem bine, sa iasa circ doar daca vrem noi si mi-ar fi placut sa fiu cu oameni care imi plac foarte mult, dar este fix in perioada concertului meu”, a declarat Delia.

In primul sezon Asia Express, sapte echipe de vedete au acceptat provocarea, iar dupa un maraton de aproape 5.000 de kilometri, marele premiu in valoare de 30.000 de euro a revenit Ralukai si Anei Baniciu.

Cele doua i-au invins pe Liviu Varciu si Andrei Stefanescu, dupa o cursa contracronometru si o serie de probe dificile. ”A fost de departe cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea! A fost greu, foarte greu, dar a fost frumos şi aş repetea această experienţă începând din acest moment. Am îndurat frig, umilinţă, oboseală. În acelaşi timp am văzut locuri superbe, am cunoscut oameni superbi. Sunt foarte emoţionată şi îmi pare rău că s-a încheiat”, a dezvaluit Raluka la finalul show-ului de pe taramul asiatic.