De ce a decis Tom Cruise sa intrerupa orice legatura cu fetita lui: Nu a mai vazut-o de 5 ani! Motivul este unul aberant:

Ziarele din SUA vorbesc în ultima perioadă despre relația pe care Tom Cruise o are cu fiica lui, Suri. Aparent, actorul nu a mai vorbit cu propriul său copil de ani de zile și totul din cauza Scientologiei, religia pe care a adoptat-o în 1990.

În iulie 2012, Katie Holmes, fosta soție a lui Tom Cruise, a decis să divorțeze de faimosul actor, și-a luat fetița, a părăsit casa din California pe care cei doi o aveau împreună și s-a mutat la New York.

Mai multe ziare din SUA scriu că au trecut cinci ani de la ultima întâlnire dintre Tom Cruise și fiica lui, Suri. Mai mult, conform publicației Inquisitr, managerul lui Tom a contactat fan clubul actorului, cerând să nu se mai posteze pe site-ul lor poze cu micuța Suri. ”Vă rog să nu mai postați nimic legat de Suri. Ea nu mai face parte din viața lui Tom. Dacă mai continuați, o să șterg pozele, apoi o să scap de voi”, ar fi fost mesajul managerului.

Surse din anturajul lui Katie Holmes, citate de ziarele americane, susțin că ea l-ar fi sunat pe Tom Cruise, cerându-i să se întâlnească cu fiica lui, dar totul a fost în zadar.

”Este frustrant pentru Katie. Ea nu vrea ca divorțul să o afecteze pe fetiță. Nu este corect. Tom este tatăl lui Suri și ar fi normal să aibă o relație bună cu ea”, spun prietenii lui Katie Holmes.

”Suri s-a obișnuit cu gândul că nu are un tată. Pe măsură ce crește, începe să înțeleagă cine e tatăl ei și că el este un actor foarte cunoscut cu o viață plină. Dar asta nu face lucrurile mai ușoare pentru un copil care nu și-a mai văzut tatăl de ani de zile…”

După unele păreri, programul încărcat al lui Tom Cruise nu are nicio legătură cu faptul că acesta nu și-a mai văzut copilul de atâta timp. De vină ar fi mai marii religiei scientologice, care nu sunt de acord ca actorul să aibă o relație cu fiica lui din moment ce aceasta nu este crescută în sânul sectei.

sursa: unica.ro