Andreea Marin, imagine de colecție alături de fiul lui Ștefan Bănică: „Parcă ieri era copilul dulce”

Andreea Marin a publicat o imagine de colecție alături de Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică. Fosta prezentatoare TV și-a uimit toți urmăritorii de pe rețelele de socializare, mai ales pentru că de obicei este discretă atunci când vine vorba de viața ei personală. Ce mesaj a postat îndrăgita vedetă.

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră, a postat o fotografie de colecție alături de fiul lui Ștefan Bănica, Radu Ștefan. Ce mesaj emoționant a publicat fosta prezentatoare TV.

Fosta prezentatoare TV a mers împreuna cu fiica ei și a lui Bănică, Violeta, în vizită la cafeneaua lui Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică. Andreea Marin este foarte activă pe paginile de socializare și împărtășește multe imagini și mesaje importante cu urmăritorii ei din mediul online, iar bineînțeles că nu putea ascunde de fanii ei un moment atât de prețios.

Andreea Marin este destul de discretă atunci când vine vorba de viața ei personală, iar acum și-a uimit toți urmăritorii. Vedeta s-a bucurat din plin alături de fiica ei de preparatele din cafeneaua fiului lui Ștefan Bănică, iar prezentatoarea TV pare mândră de Radu Ștefan pentru că și-a deschis propria afacere din pasiunea pentru gătit.

Vedeta a publicat și un mesaj emoționant în care a vorbit despre fiul lui Ștefan Bănică, dar și despre afacerea pe care și-a deschis-o. Andreea Marin este mândră atât de Radu Ștefan, cât și de fiica ei, Violeta, dar și pentru că cei doi frați se înțeleg foarte bine.

„M-a cucerit căldura locului, dar și mândria de a-l vedea pe Ștefan ca gazdă primitoare, firește, parcă ieri era copilul dulce de numai câțiva anișori… Azi e student la teatru, partener în acest business în care se implică trup și suflet, nici nu știu când a trecut vremea! Sunt mândră de cei doi frați care sunt înalți cât mine acum și vă recomand cu căldură un popas în inima orașului, la o cafea, un ceai, o gustare sau o prăjitură de casă!”, a scris Andreea Marin.