Pepe, gest surprinzător pentru Raluca Pastramă, la scurt timp după ce aceasta a născut. Imaginile postate de artist

Fosta soție a lui Pepe a devenit mamă pentru a treia oară și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Au trecut aproape doi ani de la despărțirea lor, dar cei doi au rămas în relații foarte bune. Cu ocazia venirii pe lume a celui de-al treilea copil al Ralucăi, Pepe a făcut un gest emoționant pentru care i-a fost soție timp de 8 ani. Cântărețul i-a surprins pe fani cu gestul său.

Pepe și Raluca Pastramă au format un cuplu frumos timp de 8 ani, dar în anul 2022 cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Despărțirea oficială, în acte, s-a produs abia la începutul anului trecut. Deși nu mai formează un cuplu și fiecare și-a refăcut viața, având fiecare copii cu actualii parteneri de viață, Pepe nu a uitat să fie un domn până la capăt. Ce gest a făcut artistul pentru fosta lui soție, la scurt timp după ce aceasta a născut.

Raluca Pastramă a adus pe lume cel de-al treilea copil pe data de 13 iunie, la doar două zile de la cununia cu Ibrahim, actualul ei soț. Deși nu mai formează un cuplu de aproape doi ani, Pepe și Raluca Pastramă au rămas în relații foarte bune. Artistul a decis că cel mai bine pentru Raluca ar fi ca ea să stea liniștită în primele zile de după naștere și să se ocupe în totalitate de bebeluș, motiv pentru care le-a luat pe Rosa și pe Maria într-o vacanță la mare. Cântărețul a postat pe rețelele de socializare imagini din vacanța lor și pare că se distrează de minune.