Un bărbat din Suceava a vrut să plece in Ucraina, după ce s-a certat cu soția

Un bărbat din Suceava s-a prezentat la graniță, cu dorința de a pleca la răz.boi în Ucraina. Individul a luat decizia după ce s-a certat cu soția. Odată ajuns în fața polițiștilor de frontieră, aceștia au observat că era și băut.

După o ceartă cu soția, un bărbat din Suceava a decis să plece la răz.boi în Ucraina. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, suceveanul a mers până la graniță, unde a fost oprit de polițiști.

Bărbatul a avut un conflict cu soția lui, după ce a băut mai multe sticle de băutură. În acest stadiu a decis că este momentul să plece la răz.boi. Fără să mai stea pe gânduri, acesta s-a urcat la volan și a pornit către Ucraina.

La Vama Siret, suceveanul a fost oprit de poliţişti, cărora le-a spus că vrea să se înroleze în armata ucraineană.

După investigații, poliţiştii au descoperit că bărbatul din Suceava nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, relatează aloiasi.ro.

Prin urmare, suceveanul nu a putut să-și ducă la bun sfârșit planul de a lupta cu rușii, el fiind transportat la primul spital pentru recoltarea de probe biologice.

În urma testării cu aparatul etilotest, oamenii legii au descoperit că acesta avea o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, pe numele bărbatului dornic de luptă s-a deschis un dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.