CUMPLIT! Nicoleta Luciu trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Vedeta suferă de o boală severă, iar tratamentul este costisitor:

Nicoleta Luciu locuiești de câțiva ani alături de familia ei în Miercurea Ciuc, unde este foarte preocupată de cei patru micuți ai ei. Aceasta susține că nu mai are timp de televiziune și nici nu îi mai aduce satisfacție deoarece se consideră prea bătrână pentru această industrie.

De curând, artista a aflat că suferă de o boală neașteptată. Complicațiile au apărut atunci când se aștepta cel mai puțin, iar tratamentul pe care-l urmează este costisitor, mai ales pentru că trebuie să vină la o clinică în Capitală . Vedeta le-a povestit fanilor iei de pe rețelele de socializare prin ce clipe crunte a trecut. Iată ce a mărturisit Nicoleta Luciu fanilor!

Nicoleta Luciu trece prin momente tragice
Nicoleta Luciu se confruntă cu o boală grea care a apărut de nicăieri. Aceasta este destul de activă în mediul online, unde ține legătura cu internauții, chiar dacă s-a retras din industrie. Vedeta este foarte sinceră și transparentă așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului.

De această dată a venit cu o veste tragică și emoționantă care a cutremurat internetul:

Nicoleta Luciu se confruntă cu alopecia, pentru care urmează tratament costisitor în București. O singură ședință de tratament costă între 1000-2000 de euro. Aceasta a mai punctat faptul că se simte mai bine de când se tratează și chiar vede rezultatele.

„Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are Luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute’, a spus Nicoleta Luciu, în mediul online.