Anca Dumitra, aspru criticată după ce s-a afișat cu partenerul de viață, un bărbat care nu este român

Anca Dumitra, Geanina din Las Fierbinți, s-a afișat alături de iubit zilele trecute, însă a avut parte de anumite critici cu privire la originea bărbatului. Cei doi au avut puține apariții în spațiul public, preferând să aibă o relație discretă. Din ce s-a aflat recent, iubitul „Geaninei” este nimeni altul decât Manfred Spendier, şeful Titan Machinery România, unul dintre cei mai discreţi leaderi din agribusiness.

Celebra Geaninuța din serialul „La Fierbinți”, de la Pro TV, a apărut zilele trecute în luminile reflectoarelor alături de iubitul său. Acesta este Manfred Spendier, şeful Titan Machinery România și nu este de naționalitate română. La petrecerea VIVA, Anca Dumitra a îmbrăcat o rochie superbă, lungă, în nuanțe de roșu și negru, fără mâneci.

Anca Dumitru, Geanina din „Las Fierbinți”, are un iubit discret
În ceea ce-l privește pe iubitul Geaninei din Las Fierbinți, bărbatul este de origine austriacă și trăiește de 16 ani în România. Manfred Spendier are vârsta de 45 de ani şi conduce reprezentanţa unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje din agricultura mondială. Cu toate acestea, şeful Titan Machinery România este unul dintre cei mai discreţi leaderi din agribusiness.

Iubitul Ancăi Dumitra evită apariţiile în presă, este pasionat de motocross şi spune despre sine că este un simplu fermier, ajuns temporar într-o funcţie înaltă. Însă visul lui Manfred Spendier este acela ca peste ani buni să revină la ferma familiei din sudul muntos al Austriei. Potrivit informațiilor puse la dispoziție chiar de Anca, cei doi au o relație de câțiva ani și au planuri mari împreună. Cu toate acestea, Geanina nu a dezvăluit de cât timp formează un cuplu cu partenerul său.

„Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time”, a precizat Anca Dumitra.

Geanina din Las Fierbinți, criticată pentru relația ei
În urma apariției publice a Ancăi Dumitra alături de iubit, au apărut și unele reacții cu privire la relația acestora. Dintre acestea, atrage atenția postarea cunoscutului bogger Zoso, care nu vede cu ochi buni povestea de iubire dintre „Geanina” și Manfred Spendier.

„Geanina din Las Fierbinți a venit cu iubitul la ceva premieră, și lumea și-a dat coate, că din poze bate spre 50. Influencerița Daiana Anghel a pus recent niște poze pe insta, că aniversează niște ani de la căsătorie. Casă de piatră și fericire masivă la toți patru, zic.

Uitându-mă la poza ei și aducându-mi aminte de alte poze de gen, mi-am dat seama de ceva. E un pic deranjant că oamenii ăștia pretind că e dragoste acolo. Că ea, Marinela dezinvolta, 26 ani, l-a cunoscut pe el, Timbuktu, 52 primăveri tocite, pe stradă, și i-a picat cu tronc. Așa că s-au luat. Din nou, nu relațiile de genul ăsta mă deranjează, ci modul cum pretind că banii lui nu joacă nici un rol în cuplu. Practic, dacă el nu avea banii ăia era la fel de îndrăgostită de el. Dar fix la fel.

Și sunt unele care și susțin asta, chiar dacă fața le trădează. Dar ăsta e jocul. Dacă repeți de destul de multe ori asta, poate crezi și tu. Că restul oricum nu cred”, a scris Zoso pe blogul personal.