Ar fi surpriza anului la Pro TV! Elena Chiriac îl înlocuiește pe Cabral la „Ce Spun Românii”?! –

Cabral este una dintre cele mai longevive prezenţe masculine de pe micile ecrane. Acesta și-a făcut debutul în televiziune în urmă cu 23 de ani și de 7 ani prezintă emisiunea „Ce spun românii”. Recent însă, au apărut zvonuri potrivit cărora cel mai iubit game show ar putea avea un alt prezentator. Elena Chiriac l-ar putea înlocui pe Cabral…

Elena Chiriac a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Ferma Vedetelor și a reușit să obțină un loc în finală. De asemenea, tânăra a participat şi la Survivor România 2022, iar scenariul a fost unul asemănator. A fost la un pas distanţă de marele premiu, însă nici de această dată nu a plecat câştigătoare. Ambele emisiuni au fost difuzate pe Pro TV.

De când a revenit din Republica Dominicană, tânăra a fost invitată la diferite show-uri pentru a povesti despre experienţa prin care a trecut.

Ca de fiecare dată, fanii vigilenţi care au stat în permanenţă cu ochii pe sportivă, au început să speculeze diferite lucruri despre viitorul acesteia. Recent, internauţii s-au întrebat dacă este posibil ca Elena Chiriac să îi ia locul lui Cabral la „Ce Spun Românii”. Totul a plecat de la o fotografie pe care fosta concurentă de la Survivor şi-a făcut-o în platoul emisiunii.

Cele 3 plusuri ale finalistei Survivor România 2022
Elena Chiriac se bucură de o notorietate imensă, după Survivor România 2022. Iubită sau contestată, românii o cunosc, e deja o celebritate în plină ascensiune. De asemenea, sportiva este foarte sexy, are grijă de felul în care arată şi chiar dacă a luat câteva kilograme în Dominicană, bruneta dă bine pe sticlă.

Să nu uităm de legatura îndelung mediatizată a tatalui său cu oamenii din Pro TV. Încă de când a participat la Ferma Vedetelor se specula faptul că Elena Chiriac a ajuns până în finală datorită influenţei pe care părintele său o are în trustul de pe Pache Protopopescu.

Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor România
Într-un interviu acordat recent, Elena Chiriac a mărturisit și pe ce ar dori să își cheltuie banii câștigați în cele 5 luni petrecute în jungla din Dominicană. Multipla campioană națională la Taekwondo vrea să mobileze apartamentul în care locuiește, să își cumpere o mașină și, de asemenea, să investească în tot ce înseamnă educația ei.

”Vreau să mobilez apartamentul în care locuiesc, să îmi cumpăr o mașină și să investesc în tot ce înseamnă educația mea, dezvoltare personală pentru că am 20 de ani, o viață înainte și multe de învățat, iar pentru asta banii sunt necesari de cele mai multe ori. Educația nu este gratis în Anglia”, a declarat Elena Chiriac, în timpul interviului.