Cum arată casa actorului Mihai Bobonete

Mihai Bobonete, cunoscutul actor din “Las Fierbinţi”, serial difuzat la PRO TV, nu trece niciodată neobservat, iar acum cu atât mai puţin. “Bobiţă”, aşa cum este alintat de fani, după rolul personajului pe care îl joacă, face furori în trafic la volanul noului său bolid, un Mustang albastru sport. Fotoreporterii Click! l-au surprins weekendul trecut pe străzile Capitalei în timp ce testa caii putere pe care îi are sub capotă.

Mihai Bobonete se descurcă bine financiar. În șase ani de când joacă în serialul “Las Fierbinţi”, actorul se pare că a fost remunerat pe măsura notorietăţii, aşa că nu este de mirare că acum fotoreporterii Click! l-au surprins la bordul unui bolid de fiţe. Bobiţă conduce un Mustang sport de mare viteză cu care face paradă pe străzi. Vedeta stârnește invidia şoferilor din trafic.

În urmă cu 7 ani, actorului Mihai Bobonete povestea că vila sa a fost spartă în toiul nopţii, chiar în timp ce soţia şi copilul se aflau în locuinţă. Furtul a fost anunţat de soţia actorului, printr-un apel la 112. Prejudiciul a fost estimat atunci la 50.000 de lei. “Mi-au intrat în casă când soţia mea şi copilul meu erau singuri şi eu departe… au luat un televizor, o chitară bass şi un laptop, bine că toţi suntem sănătoşi şi nu s-a lăsat cu altele, dar indiferent de astea… nu mi-aş fi iertat dacă nu veneam la Roger Waters şi The Wall…Senzaţional şi incredibil de pozitiv, aşa că rămân la vorba lui Fernandel: «dacă eu vă fac să râdeţi, voi de ce mă faceţi să plâng?»”, scria el la vremea respectivă.

Mihai Bobonete este însurat cu Cătălina, cea care îi este alături de aproape 25 de ani şi care i-a devenit soţie în anul 2003. Ea este make-up artist şi are 36 de ani. Cuplul are doi copii: un băiat şi o fată. În toamna anului trecut, Mihai Bobonete a scris pe reţelele sociale un mesaj amuzant pentru soţia lui, alături de care a ataşat şi o fotografie în care apar cei doi. „În spatele oricărui bărbat de succes a fost tot timpul o maşină roşie, veche, cu care francezii cărau ouă pe coasta de Azur la bogaţi şi, ca să nu le sară din cofrage, au inventat Deux Chevaux. Maşina e din 1980, iar pe soţie o am din 1995 şi o iubesc tare mult. De fapt, asta era ideea, dar m-aţi luat voi cu întrebările despre maşină şi m-am pierdut. Uite, ca şi acum. Cum? Nu a întrebat nimeni nimic? Scuze, atunci“, a scris Mihai Bobonete pe Facebook.