Așa arată vila Anamariei Prodan pe care o deține în Dubai

La începutul anilor ’90, Anamaria Prodan scria articole pentru publicațiile ”Ciao”, ”Indiscret” și ”Ora”. Este prima femeie care a fost cooptată în echipa emisiunii Procesul Etapei de la PRO TV, urmând colaborări cu Antena 1, Tele7abc și alte posturi de televiziune. În 2007, impresara a intrat în echipa postului TV Romantica, unde a prezentat un show matinal alături de Catinca Roman și Nicoleta Voica. După un an, a avut propria emisiune la Romantica TV: ”Pe contre cu Anamaria Prodan”. În perioada 2012-2014, a avut singurul reality show din România, ”Prodanca și Reghe”, pe Euforia TV, difuzat pe parcursul a 6 sezoane.

„Mie îmi place luxul, niciodată nu m-am ascuns. Numai în America închiriez casele. Am multe. Este cel mai sigur business. Nu mai cumpăr nimic de acum, mă distrez! Aşa suntem noi românii, strângem aşa în disperare. Am strâns cât să trăiască ei liniştiţi”, spunea impresara, în urmă cu ceva timp.

Dacă îi place luxul, are și casă în Dubai, de unde coboară direct în mall, lucru care o încântă. De altfel, vedeta recunoaște că în centrul comercial din apropierea casei sale se simte atât de bine, încât îi calcă pragul și pentru un ac.

„Acum stau în Dubai. Stăm ca nebunii. Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea, cobor la mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis! E Vegas-ul meu mai aproape. E frumos!”, spunea Anamaria anul precedent, în emisiunea lui Cătălin Măruță.