Andra, făcută praf de fani. Gestul artistei care i-a șocat total: „Refuz să cred că faci asta. La valoarea ta chiar nu mă așteptam”

Fanii familiei Măruță au pus-o la zid pe celebra artistă. Ce gest a făcut fostul jurat de la ‘Vocea României’? Cei care o iubesc au rămas șocați și nu au înțeles motivul pentru care a făcut asta.

Andra Măruță, pusă la zid de fani: cum a fost taxată cântăreața?
Andra Măruță a fost pusă la zid de internauți! Aceasta este una dintre cele mai iubite și cunoscute cântărețe de la noi, iar de când se află în vizorul românilor a fost de puține ori criticată. Iată că un gest făcut recent i-a adus câteva comentarii negative solistei.

Andra are colaborări cu diverse brand-uri și promovează produsele dorite pe contul ei de Instagram, lucru pe care îl fac aproape toate vedetele. Iată că ultima postare nu prea i-a adus aprecieri din partea urmăritorilor.

Concret, soția lui Cătălin Măruță a postat o serie de fotografii în care apare alături de întreaga familie. Cei patru s-au delectat împreună de un desert la plic ce este des utilizat de mulți părinți pe grabă care doresc să prepare ceva cald și bun pentru copiii lor.

”Momentele în care ne privim în ochi, râdem și gătim împreună. Să ni le aducem aminte mereu și să nu uităm că asta e cel mai frumos mod de a ne bucura de familie! (…) Hai, lăsați gadgeturile deoparte și să facem niște tarte!”, a scris Andra în dreptul imaginilor.

Din păcate, este bine cunoscut faptul că în plicul minune se află și multe E-uri și chimicale, ca în majoritatea produselor disponibile pe piață. Mămicile au sărit ca arse și au condamnat-o pe cântăreață pentru că le oferă un astfel de preparat dulce micuților ei. Andra este cunoscută ca fiind o gospodină desăvârșită care prepară des mâncăruri gătite pentru Eva, David și Cătălin.

”Eu nu cred că dați așa ceva copiilor! Un orez / Griș cu lapte direct din fermă nu se compara cu acest preparat plin de E-uri / Chimicale… Nu vă mai pretaţi la asemenea reclame nocive, în SPECIAL pentru copii! Păcat că vă apreciam ca artist şi mamă!!!”/

Pentru reclamă faceți tot scenariul acesta? Mănâncă copiii voștri așa ceva???!! Cred că e suficient sa va ocupați de job urile voastre, că o faceți bine / Chimicale, e-uri , refuz să cred că faceți reclamă la așa ceva. La valoarea ta… chiar nu mă așteptam!”, au fost câteva dintre reacțiile negative ale internauților.