Monica Gabor s-a căsătorit! Cine este, de fapt, soțul ei, și cu ce se ocupă

Monica Gabor a confirmat căsătoria cu Mr. Pink. În luna februarie, Irinel Columbeanu a lansat cel de-al doilea volum al cărții sale autobiografice, „Istoriile unui vehement’. În paginile acesteia, afaceristul a făcut o precizare referitoare la căsătoria dintre fosta sa soție și milionar chinez. Acum, Monica Columbeanu a postat o imagine din care reiese că nunta a avut loc. Iată despre ce este vorba!

În cel de-al doilea volum al cărții sale, Irinel Columbeanu a făcut destăinuri despre relația pe care a avut-o cu Monica Gabor. Într-un paragraf, autorul s-a referit la Monica Gabor ca soția lui Mr. Pink, dând de înțeles că cei doi au organizat o nuntă în secret. Acum, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat o imagine pe rețelele de socializare, iar internauții au sesizat un detaliu care sugerează faptul că aceasta s-a căsătorit cu Mr. Pink.

Monica Gabor a confirmat căsătoria cu Mr. Pink.  Șatena trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mr. Pink. După ce s-a despărțit definitiv de Irinel Columbeanu, vedeta a plecat peste Ocean, unde și-a întâlnit alesul inimii. Aceasta a preferat să păstreze discreția în legătură cu relația sa.

Monica Gabor a confirmat căsătoria cu Mr. Pink

În urmă cu puțin timp, vedeta a postat o captură de ecran pe rețelele de socializare, Mr. Pink fiind trecut în agendă drept „soțul meu iubit’. Deși de-a lungul timpului s-a speculat că cei doi s-ar fi căsătorit, Monica Columbeanu nu a confirmat niciodată acest lucru.

Apropiații celor doi au susținut că Monica Gabor și Mr. Pink au devenit soț și soție în urmă cu aproximativ un an. Aceștia și-au dorit să aibă parte de un eveniment discret, motiv pentru care nu au avut invitați.

Se pare că aceștia au făcut numai cununia civilă și nu și-au dorit să organizeze și o petrecere de nuntă.

Irinel Columbeanu i-a dat de gol pe cei doi

În urmă cu câteva luni, Irinel Columbeanu a lansat cel de-al doilea volum al căștii sale, referinsu-se de mai multe ori la Mr. Pink și Monica Gabor ca „soți’. Cartea se bazează pe relația pe care acesta a avut-o cu fosta sa soție.

„Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink!’, a spus el.

Afaceristul și-a propus să lanseze și al patrulea volum al cărții sale. Se pare că volumul va fi publicat în China, Irinel Columbeanu propunându-și să colaboreze cu fiica sa pentru a duce la bun sfârșit romanul.