Ingredientul care iti „strica” cozonacul. Din cauza lui iese prea tare. VEZI cum il faci sa fie pufos

Evită să pui acest ingredient într-o cantitate prea mare în aluatul cozonacului. Din cauza asta iese tare preparatul și vei fi nemulțumit. Iată despre ce e vorba și cum să procedezi de aici înainte.

Evită să pui o cantitate prea mare din acest ingredient în aluatul cozonacului. Din cauza asta iese tare

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi și mulți dintre noi începem pregătirile pentru masa festivă. Meniul este deja stabilit, lista de cumpărături este completă și magazinele sunt luate cu asalt în căutarea tuturor ingredientelor necesare. Cozonacul este o prezență obligatorie pe masa de Paște, iar foarte multe gospodine își doresc să îl prepare acasă, nu să îl cumpere dintr-un magazin.

Nu e ușor de făcut un cozonac, ar spune mulți. Și chiar așa este, trebuie să fii cu mare băgare de seamă la anumite lucruri. Iată ce ingredient trebuie să eviți să pui în aluatul cozonacului de aici înainte, ca să nu mai iasă tare. Puține gospodine știu despre acest secret. Este foarte important să ai grijă să nu utilizezi prea mult ulei sau unt în aluatul pentru cozonac pentru că dacă vei face asta desertul va ieși mult mai tare, în loc să fie pufos și aerat.