A privit-o cum se tăvălește pe jos de durere

O îngrijitoare a unei creşe din Africa de Sud a bătut o fetiţă cu dizabilităţi pentru că aceasta… şi-a umplut pampersul! Ceea ce este normal pentru orice copil de creşă pe îngrijitoarea respectivă a enervat-o foarte tare şi a lovit copilul cu piciorul în cap.

„Eşti proastă!”, i-a strigat îngrijitoarea fetiţei pe care a lovit-o. În timp ce o lovea, cea mică se afla la podea, cu scaunul de rotile lângă ea. „Vino încoace şi lasă-mă să te curăţ”, i-a strigat fetiţei care nu poate merge, explicându-i ulterior unei colege: „E proastă, înţelege ce îi spun, dar se poartă prosteşte”.

Incidentul şocant a avut loc într-o creşă pentru copii cu dizabilităţi din Johannesburg, cel mai mare oraş al Africii de Sud. Potrivit mirror.co.uk, îngrijitoarea a fost deja concediată după apariţia imaginilor. Creşa este deţinută de un doctor din Johannesburg, iar trei copii primesc acolo îngrijire zilnică.

Asistenţii sociali au deschis o anchetă, iar familia fetiţei a fost contactată şi va primi asistenţă pentru a da în judecată creşa respectivă. Ancheta este în continuare în desfăşurare.