Prima reacție a directorului. Cum explică el gestul scandalos: „Femeia de serviciu, de fapt, mă…”

La câteva ore după ce a fost făcută publică o fotografie în care apare directorul Primăriei din Târgu Jiu în timp ce o femeie de serviciu îl spăla pe picioare în biroul său, oficialul a făcut o declarație incredibilă.

Directorul Primăriei Târgu Jiu, declarații incredibile, după ce a fost pozat în timp ce era spălat pe picioare la birou de femeia de serviciu.

În cadrul unui interviu, Marian Rotaru, directorul Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Tg-Jiu a declarat că ipostaza în care a fost pozat a fost interpretată greșit. Oficialul a subliniat că adevărul este că avea o rană la picior, iar femeia de serviciu îș ajuta să îşi schimbe bandajul, potrivit observator.tv. Despre sticla de ojă care se vede pe birou, el a spus că era, de fapt, un un unguent.

În legătură cu faptul că avea celălalt picior într-un lighean cu apă, directorul Primăriei Târgu Jiu nu a oferit nicio explicație. Primarul oraşului gorjean a anunţat că va face o anchetă, iar directorul va trebui să dea notă explicativă.