După ce a aflat că va deveni tată la 77 ani, Viorel Lis trece prin momente cumplite. A ajuns de URGENȚĂ la spital!

Viorel Lis a ajuns de urgență la spital. Soțul Oanei Lis s-a confruntat cu multe probleme de sănătate. După ce a fost infectat cu noul coronavirus, Viorel Lis a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu fostul primar al Capitalei?

Viorel Lis a ajuns de urgență la spital: „Nu îmi mai simt picioarele”
Oana și Viorel Lis au trecut prin momente dificile. Cei doi au fost infectați cu noul coro.navirus, iar după multe zile de spitalizare s-au întors acasă. Ei bine, se pare că fostul primar al Capitalei este urmărit de probleme. În urma cu puțin timp, acesta a ajuns de urgență la spital. Viorel Lis a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce și-a ars piciorul la radiator. Oana și Viorel locuiesc în sectorul 3 al Capitalei și au probleme mari din cauza frigului.

Aceștia sunt nevoiți să se încălzească cu ajutorul radiatoarelor. Fostul edil a ajuns la Spitalul Floreasca, cu arsuri destul de grave, fiind bandajat și i s-au administrat tratamente de specialitate. Acum, Oana trebuie să aibă grijă de soțul ei și să-i bandajeze rănile. ”Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital. Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis.

Viorel Lis i-a cerut Oanei să-i pregătească locul de veci
Oana și Viorel Lis au fost infectați cu noul coro.navirus, aceștia fiind spitalizați la Matei Balș. Fostul primar a văzut moa.rtea cu ochii și chiar i-a cerut soției sale să-i pregătească locul de ve.ci. “În prima noapte când l-am internat pe Viorel am plâns tot drumul de la spital până acasă, a fost un șoc! Zilele au trecut altfel în spital cât am fost internați. Acum sunt pentru prima oară la volan, conduc, acum 2-3 zile am venit acasă”, povestea Oana Lis.

Blondina a declarat că sotul ei a fost conectat la o sursă de oxigen și s-a gândit că poate să-și piardă viața din cauza coronavirusului. „Eu eram la volan, conduceam, am tras mașina pe dreapta, am leșinat, am vomitat…E o boală parșivă! Mă bucur că am scăpat și am trecut cu bine peste asta! La mine sunt niște trăiri emoționale mai intense. Viorel a rămas cu tuse. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Balș, domnului doctor Adrian Abagiu, nu o să uit niciodată numele acesta!Eu sunt foarte emoționată, nu credeam că Viorel o să supraviețuiască Cov.idului! El chiar a sunat-o pe verișoara lui și i-a spus să îi pregătească locul de veci.Eu nu credeam că o iau, dar uite că am luat-o!”, a mărturisit aceasta.