Dani Oțil, un copil responsabil. Își ajută părinții financiar, cu toate că ei nu știu acest lucru: „Tata stă în același apartament din 1984”

Dani Oțil, arhicunoscutul prezentator de televiziune, a reușit dintotdeauna să delimiteze viața profesională de cea privată. Prezentatoul matinalului „Neatz cu Răzvan și Dani” culege roadele muncii sale, după ce s-a confruntat cu o copilărie plină de lipsuri. El și fratele său au decis să își susțină părinții din punct de vedere financiar, în ciuda interdicției tatălui lor de a o face.

Acum ceva vreme, colegul lui Răzvan Simion accepta invitația în cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă și accepta să joace cu cărțile pe față. A făcut mai multe destăinuiri, printre care unele referitoare la copilăria sa și relația cu părinții nu doar în emisiunea online, ci și în cadrul matinalului de la Antena 1.

Dani Oțil: „Cum se motiva tata, nu știu”
Vedeta de televiziune și-a amintit de momentele copilăriei sale și mărturisea cum părintele său a fost un om muncit. Ani de zile și-a păstrat același loc de muncă și, cu toate că nu dispunea de condiții care să-i ușureze traiul, mereu găsea resursele necesare de a ține piept vieții și problemelor cu care îl mai întâmpina din când în când.

„Tata toată tinerețea mea a lucrat în același loc. El nu trebuia sa fie devreme acolo, dar pleca devreme.

Nu avea o Ramona, de exemplu. Era el și șoarecii, avea soba pe gaz, era un frig dacă nu pornea… Și cu toate astea, nu l-am văzut niciodată supărat. Eu mă uitam pe camere zilele trecute și eu vin așa…Cum se motiva tata, nu știu”, a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Refuză să primească bani de la Dani Oțil și fratele său
Dani și-a continuat șirul destăinuirilor în timpul podcastului amintit mai sus și a precizat că părintele său nu vrea să „profite” de banii copiilor lor, așa că acceptă să trăiască doar din munca sa, fără a cere sau a primi bani din partea cuiva. Cu toate acestea, Dani și fratele său își iau rolul de copii în serios și le trimit părinților bani, cu toate că aceștia nu știu să citească extrasul de cont bancar și nu știu că cei doi frați îi ajută financiar.

„Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală. Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar.

Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul. E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit”, a spus Dani Oțil în cadrul podcastul lui Radu Țibulcă.