Câte operații estetice are, de fapt, Daniela Gyorfi .Artista a spus clar ce și-a făcut și le-a transmis un mesaj tuturor celor care o critică.

Interpreta de muzică de petrecere Daniela Gyorfi a recunoscut recent câte operații estetice are și cum se întreține fizic. Curios lucru, artista a precizat că intervențiile făcute nu sunt așa de multe după cum se spune. Totodată, Daniela Gyorfy susține că de la o vârstă este necesar să treci pragul esteticianului.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai sincere vedete din România. Recent, artista a optat pentru o procedură de îmbunătățire/întinerire a aspectului fizic și a vorbit deschis despre acest lucru.

Daniela Gyorfi a recunoscut câte operații estetice are
Daniela Gyorfi și-a făcut mai multe schimbări de look de-a lungul timpului. Și, recunoaște ea, s-a lăsat de câteva ori și pe mâinile medicului estetician, iar acest lucru i-a adus critici din partea oamenilor. Acum, artista spune că a încetat să mai citească comentariile răutăcioase de pe internet.

„Ce se întâmplă pe Tik Tok e grav. Acum am să spun ceva, încerc să nu mai citesc, sunt oameni care te jignesc fără să te cunoască, fără să te știe, doar de dragul de a spune că mamă ce i-am zis, ce i-am făcut. Încerc să-mi țin cumpătul, dar câteodată îți dai seama că sunt atacată, dar nu numai eu, mulți, sunt persoană publică. Cine mă place mă place, cine nu mă place, nu mă place”, a precizat cântăreața.

Totodată, ea a dezvăluit și câte operații estetice are, pentru a evita speculațiile cu privire la acest subiect. Artista a mărturisit că are patru intervenții cu anestezie totală: trei la nivelul sânilor și una la nivelul nasului. De asemenea, Daniela Gyorfi spune că are și câteva proceduri minim invazive, printre care botox și tratamente faciale și corporale, pentru a se menține în formă.

„Am foarte puține operații estetice în comparație cu câte se spun. Am trei intervenții la sâni și una la nas, mi-am îndreptat nasul. Pentru cei care care sunt răutăcioși, un botox, un tratament facial, corporal, tot operație e, dar astea sunt cele care mă afectează cel mai puțin, că sunt operată și vai cum arăt”, a mai spus Daniela Gyorfi.

Care a fost ultima intervenție pe care și-a făcut-o
Anul trecut, cântăreața dezvăluia că a cheltuit o sumă uriașă pentru o nouă intervenție estetică.

„Mi-am făcut niște proceduri care sunt noi pe piață… Mi-a pus niște fire, deci mi-a ridicat pur și simplu fața, mi-a făcut și de aici, pielea de la mandibulă cedează prima. (…) Eu m-am ferit de acest lifting facial. E tăietură, trebuie să stai în recuperare foarte mult, eu sunt la patru zile de la intervenție și dacă vă uitați la mine, clar că sunt puțin umflată, am niște vânătăi, dar pot să vorbesc, am avut cântări”, spunea atunci Daniela Gyorfi.

Pentru această intervenție estetică, artista a scos din buzunar o sumă importantă. Daniela Gyorfi a dezvăluit că întreaga procedură a costat-o 5.000 de euro.