Roxana Dobre, despre Cătălin Botezatu: ”Mă simt aiurea eu să…”. Ce replică a dat de față cu Iulia Albu

Roxana Dobre, actuala soție a lui Florin Salam, a comentat ținutele vedetelor din România alături de Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei. Bruneta nu s-a mai ferit și a spus lucrurilor pe nume. Roxana Dobre a dezvăluit și părerea ei reală despre stilul vestimentar al marelui designer Cătălin Botezatu.

Roxana Dobre nu apare prea des în luminile reflectoarelor. Se ferește să apară pe micile ecrane, însă de data aceasta a acceptat invitația de a comenta ținutele vedetelor din lumea showbiz-ului românesc.

Roxana Dobre a mărturisit că nu este neapărat o fană a stilului vestimentar pe care îl abordează Cătălin Botezatu. Mai mult, soția celebrului manelist a recunoscut că nu este în măsură să își dea cu părerea despre ținuta lui.

Cu toate acestea, și-a spus părerea sinceră despre articolele vesimentare pe care Cătălin Botezatu le-a purtat la un eveniment important, la care au fost prezente mai multe nume grele din lumea showbiz-ului și nu numai.

Roxana Dobre a afirmat că, din punctul ei de vedere, ținuta lui Cătălin Botezatu este una prea sofisticată pentru acel gen de eveniment și că ar fi trebuit să fie un pic mai rezervat, iar ținuta să fie potrivită pentru eveniment.

Roxana Dobre, declarații exclusive la Poliția Modei
Roxana Dobre a recunoscut că marele desginer român are un stil de-a dreptul inconfundabil, însă este de părere că ținuta pe care a ales-o pur și simplu nu se potrivește cu evenimentul la care a participat.

Pe de altă parte, Roxana Dobre crede că ținuta respectivă este potrivită, mai degrabă, pentru o petrecere de seară.

”Da, ce să zic, pentru evenimentul în sine, la care ne-am uitat mai devreme, mi se pare too much, mă simt și așa, aiurea, eu, să îl judec pe el, la stilul lui de vestimentație. Mi se pare mult prea mult pentru evenimentul respectiv, ținuta pe care o poartă Cătălin aș fi văzut-o o ținută de seară, la un alt eveniment, dar nu la care a fost el. E stilul lui, ce să zic, o dată too much, o dată sport, el e așa, între”, a spus Roxana Dobre la Poliția Modei.