Boala pe care ar avea-o Vladimir Putin. E în fază terminală

Un fost ofițer de informații militare care lucrează acum la Pentagon a declarat că analiștii l-au studiat pe Putin. Conform acestuia, analiștii cred că liderul de la Kremlin este grav bolnav. Sursa neidentificată spune că președintele Rusiei are can.cer intestinal în fază terminală.

Sursa anonimă spune că Vladimir Putin ar putea fi grav bolnav. Afirmațiile conform tabloidului Daily Mail, ar fi fost făcute de un fost ofițer de informații care lucrează acum pentru Pentagon.

Conform sursei, sub protecția anonimatului, se crede că fața umflată a lui Putin este un semn că face chimioterapie sau ia steroizi. Sursa sugerează, de asemenea, că expresia sa solemnă se datorează faptului că are dureri constante.

Acest lucru l-ar fi putut face mai agresiv sau ar putea ataca Ucraina, deoarece știe că este pe moa.rte și vrea să lase o moștenire, susține sursa citată. Fostul ofițer a declarat că analiștii l-au studiat pe Putin, în vârstă de 69 de ani, și cred că acesta este grav bolnav, relatează Daily Star.

„În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puține imagini cu el părând fericit. Privirea lui sugerează că suferă. Oamenii noștri sugerează că privirea lui furioasă este cel mai probabil rezultatul faptului că este în agonie.

Oamenii noștri sunt încrezători că este bolnav. Este îngrijorat de Co.vid, deoarece își ține personalul la distanță.”, declară sursa neidentificată pentru Daily Star.

Recent, Putin a pus în stare de alertă maximă dispozitivul de descurajare nu.cleară al Rusiei, stârnind temeri că războiul nu.clear ar putea fi după colț. De asemenea, ministrul de externe al țării a avertizat că, dacă un al treilea răz.boi mondial ar avea loc, acesta ar implica ar.me nu.cleare și ar fi distructiv.

Liderul de la Kremlin ar folosi medicamente de stimulare a mușchilor
Fostul ministru de externe și medic Lord Owen l-a acuzat pe Putin că a folosit medicamente pentru stimularea mușchilor. Medicul a detaliat cum acest gen de medicamente i-au schimbat fața.

„Uitați-vă la fața lui Putin, vedeți cum s-a schimbat – acum are o față ovală. Oamenii care au spus,că este vorba de chirurgie plastică sau Botox, nu cred asta deloc.”, ar fi declarat Lordul Owen pentru Times Radio.

Fotografiile anterioare ale liderului Putin îl arată pe acesta călărind topless pe un cal sau pescuind, iar fața sa pare mai subțire. Lordul Owen a continuat să explice cum steroizii ar putea modifica forma și aspectul feței.

„Putin, fie ia steroizi anabolizanți ca un culturist, și este foarte mândru de mușchii săi și de fâșiile până la brâu și toate cele de genul acesta.

Fie ia corticosteroizi. Dacă iei aceste medicamente, asta îți dă această față.”, a mai declarat Lordul Owen.

Vladimir Zhoga este al treilea ofițer rus de rang înalt care își pierde viața
Vladimir Zhoga este un lider de răz.boi neonazist responsabil pentru o serie de atrocități. Acesta a fost u.cis ieri în luptele din apropierea orașului Volnovakha din estul Ucrainei.

Este al treilea ofițer rus de rang înalt care își pierde viața în invazia din Ucraina în tot atâtea zile, în timp ce avansul rusesc blocat a dus la încercări disperate ale comandanților de a restabili ritmul.

Vestea mor.ții lui Zhoga a fost anunțată prin Telegram de către separatistul pro-rus Denis Pușilin. Pushilin a susținut că Zhoga a fost împu.șcat în timp ce încerca să evacueze civili din Volnovakha, din regiunea Donețk.