Toata lumea stie de relatia lui Kamara cu amanta lui Reghe. NU este insa singurul barbat celebru din viata Corinei Caciuc. Anamaria Prodan, o noua dezvaluire uluitoare

Anamaria Prodan a făcut o serie de declarații extrem de dure la adresa Corinei Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, după procesul de divorț. Săptămâna viitoare cele două se întâlnesc la tribunal, asta deoarece Corina Caciuc a dat-o în judecată.

Anamaria Prodan tună și fulgeră după cel de-al doilea termen al procesului de divorț, asta deoarece știe că această separare oficială va fi una de lungă durată și cu greu vor putea să renunțe la această căsnicie.

Vedeta a făcut un apel public prin care îl roagă pe Laurențiu Reghecampf să divorțeze la notar, însă a făcut și declarații tranșante la adresa lui și a Corinei Caciuc. Vedeta a ținut să mărturisească că săptămâna viitoare se întâlenteș cu tânăra într-un alt proces.

Corina Caciuc a dat-o în judecată, deoarece s-a folosit de numele ei, a denigrat-o public și i-a adus acuzații dure, astfel că acum cele două vor sta față-n față. Anamaria Prodan susține că va veni cu martori la acest proces.

”Săptămâna viitoare am proces cu amanta căci e tare supărată că eu vorbesc despre ea! Vorbesc faptele și ziarele. Eu doar citesc și mă minunez. Am să aduc martori ca să închidem și acest dosar și Reghecampf să înțelegă că dacă nu a învățat să fie bărbat lângă mine atâția ani nu mai are cum să învețe acum și va rămâne așa cum este astăzi forever. De râsul tuturor bărbaților ! Și de râsul fetelor de oraș!”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan: ”Cu această femeie nu ne batem capul”
Anamaria Prodan a mai mărturisit încă o dată că iubita lui Laurențiu Reghecampf reprezintă o ”anonimă” și că nu vrea să-și bată capul cu ea, deoarece știe mult prea multe despre ea. Vedeta mărturisește că Laurențiu Reghecampf a făcut o alegere greșită și nu l-a interesat trecutul Corinei Caciuc.

”Amanta lui nu există în ecuație. Ea s-a anonimizat de când s-a născut. Dacă nu era asta la Reghe era alta, cum au fost multe. Deci cu această femeie chiar nu ne batem capul. Ea este ziare la fotografiile cumplite ale ei din cluburi de noapte. Ne este rușine să ascultăm poveștile arhicunoscută în oraș, de ne este rușine să intrăm în restaurante. Ne este rușine să ne uităm în bărbaților din oraș care ar face pe oricine să fugă învârtindu-se! Ferească Dumenzeu să ai dosare de prostituție, droguri sau ce vedem toți prin ziare. Video-uri de genul Kamara, cu sfaturi la 18 ani să mergi la doctor să te tratezi, la școală, cumplit. Horror ! Dacă pe Reghe nu-l interesează, ne bucurăm pentru el că și-a găsit dragostea :)”, a mai zis ea.

Mai mult de atât, Anamaria Prodan mărturisește că lui Laurențiu Reghecampf i-ar fi frică de Corina Caciuc să reacționeze deoarece l-ar avea cu ceva la mână, după cum a mai precizat ea în trecut.

”Si îl rugăm, din nou, public, să vină să divorțeze. După, îi e greu să mai stea cu bani de țigări în buzunar dacă amanta vede că nu vrea să divorțeze. V-am spus, el este super supus și când amanta ridică tonul îi stă inima. Vorbeste despre copii? Păi poate îl învață cineva că divorțează de Anamaria nu de copiii lui. Nu ai cum să învrăjbești frații între ei. Nu ai voie ca părinte să faci așa ceva! Dimpotrivă, tu ai datoria să-i aduni pe toți în jurul tău. Reghe a adunat în jurul lui fete de oraș. Le deschidea afaceri pe banii familiei și după, alea îl țineau acasă la nevastă”, a mai zis Anamaria Prodan pentru Antena Stars.