Cine este noul iubit al Adrianei Bahmuteanu! Avem primele imagini: „Fericirea mea”

Adriana Bahmuțeanu iubește din nou. După scandalul uriaș în care a fost implicată cu fostul iubit, acum vedeta și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Se simte fericită, și, spune ea, îi este recunoscătoare divinității pentru cel alături de care vrea să își trăiască restul zilelor.

Adriana Bahmuțeanu trăiește din nou fiorii iubiri. După scandalul uriaș în care a fost implicată cu fostul iubit, acum vedeta și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat.

Adriana Bahmuțeanu pare să fie mai fericită și mai împlinită ca niciodată, sau cel puțin asta exprimă în fotografiile pe care vedeta le-a făcut publice pe conturile de socializare, imagini însoțite de un mesaj siropos pentru cel care i-a readus zâmbetul pe buze:

„Ești viața mea, ești tot ce am căutat vreodată. Vreau sa-mi trăiesc restul zilelor alături de tine.
Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a scos în cale!”, a fost mesajul care a însoțit fotografiile în care Adriana Bahmuțeanu apare alături de noul ei iubit.

Bine, nu știm cât de nou este că dacă ar fi să ne amintim, în urmă cu câteva zile, Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă de jurnaliștii de la Acces Direct alături de un bărbat misterios, pe nume George, același bărbat din fotografiile vedetei. Pe atunci, spunea că este din California și a venit în vacanță în România. Întrebat de un reporter al emisiunii, bărbatul a dezvăluit că este prieten cu vedeta, dar a rămas discret atunci când a venit vorba despre vreo relație.

„George (nr. este numele lui). Prin ceva prieteni comuni din SUA (n.r cum s-au cunoscut), trăiesc în California. Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. (n.r dacă vor avea o relație). Sunt și eu în vacanță (…) Niciun plan. (…) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni. Deci, nici nu am știut cum o cheamă ”, a declarat bărbatul misterios alături de care a fost surprinsă vedeta.

Se pare însă că atracția dintre ei a fost una extrem de puternică, iar George din California a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze Adrianei Bahmuțeanu.