O mai ții minte pe Analia Selis? Ce destin trist… Ce s-a ales de ea și cum arată acum, la 10 ani după ce a dispărut din lumina reflectoarelor:

În urmă cu mai bine de un deceniu, Analia Selis era una dintre cele mai în vogă cântărețe din industria muzicală din România.

Subit, însă, argentinianca pur și simplu a dispărut din atenția opiniei publice și din lumina reflectoarelor…

Talentata sud-americancă a reprezentat Argentina la Festivalul „Cerbul de Aur” din 2004 și a reușit să se claseze pe locul 3. În anii ce au urmat, a lansat 4 albume de mare succes, care au dus-o pe în atenția mediilor de presă, radio și televiziune din România. După care, a dispărut!

Ce s-a întâmplat, de fapt?! Ei bine, coșmarul a început în 2009, chiar în ziua de Crăciun, când Analia – care este căsătorită cu un cântăreț român, Răzvan Suma – a pierdut o sarcină. Acela a fost momentul în care argentinianca a hotărât să nu mai aibă nimic de a face cu celebritatea…

Din fericire, povestea avea să fie una cu happy-end, cei doi fiind acum părinții a doi copii: Noa și Tiago, în vârstă de 6, respectiv, 5 anișori. Vâzându-și acest vis împlinit, Analia a decis să revină în muzică.

Din păcate, nu a avut deloc succes, tot ceea ce a putut obține fiind concerte în locuri cu audiență redusă, iar acest lucru a descurajat-o. Motiv pentru care și-a mai luat un job, ajungând să dubleze vocea desenelor animate.

Anul 2016 a fost un an extrem de important al carierei sale: devine membru al ansamblului „ArgEnTango” alături de 4 mari muzicieni (Răzvan Suma – violoncel, Rafael Butaru – vioară, Mariano Castro – pian și Omar Massa – bandoneon). Împreună cu ArgEnTango Analia abordează un alt stil de a cânta tango – Piazzolla.

În luna martie a acestui an, după multă vreme, cum spune chiar ea pe contul său de pe un site de socializare, a fost invitată la o emisiune de televiziune. „După o mie de ani ma duc la o emisiune… Nu mă duc pentru că am nevoie de promovare, nici pentru că am nevoie de concerte, nici pentru bani, nici ca să apar la tv. Mă duc pentru ca îmi e drag de ei, pentru că m-au invitat de multe ori și nu reusesc să ajung, pentru ca Mariano Castro și Omar Massa sunt liberi și pot să cânt live (altfel nu….cânt)”, a mărturisit Analia Selis, care spunea cândva că româncele sunt foarte frumoase și îngrijite.