Cum arată Stella, soția columbiancă a lui Giovanni Becali, cea care a trăit aproape un sfert de secol alături de el, dar pe care nimeni nu o știe! Avem primele imagini cu frumoasa columbiancă:

Impresarul Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali, este căsătorit de mulți ani cu o femeie frumoasă care provine din Columbia, pe nume Stella, care este o prezență extrem de discretă.

Stella și Giovanni s-au cunoscut la Paris în urmă cu 25 de ani, se pare că a fost dragoste la prima vedere întrucât de atunci au fost de nedespărțit și au rămas împreună. În cele din urmă s-au căsătorit în Danemarca și au avut împreună trei fete: Pamela, Andreea și Laura.

Totuți, în ultimii ani, relația lor nu a fost una calmă și armonioasă. În anul 2008, Stella a intentat divorț, acuzându-și soțul de infidelitate. Procesul nu s-a finalizat, cei doi nu s-au despărțit, și familia a rămas, ca de obicei, foarte unită.

În cadrul unei emisiuni televizate, impresarul vorbea în aceste cuvinte despre soția sa, potrivit libertatea.ro:

,,Am cunoscut-o pe nevastă-mea la o bancă pe Champs Elysee, ea schimba nişte bani, eu la fel şi i-am spus „Ciao bella”. Am prins-o la metrou, am strâns-o mai tare, am invitat-o la o cafea, m-am prezentat Giovani, că dacă îi spuneam că sunt din România poate nici nu ştia unde e… M-a atras că era creolă. Ne-am căsătorit în Danemarca, ea era columbiancă şi avea reşedinţa la Paris. Rămăsese însărcinată şi trebuia să ne căsătorim”.

Atunci când Giovanni avea probleme cu legea, ea a decis că nu îl poate abandona: ,,A decis ca nu il poate lasa pe Giovani la ananghie, dupa 25 de ani de casnicie. Au trei copii impreuna. Ea a mers sa negocieze pentru o datorie a impresarului si a preluat o parte din afacerile acestuia. Ba, mai mult, a mers si sa il viziteze, se preocupa de starea lui”, a declarat o sursa demna de incredere, potrivit cancan.ro.

Tot impresarul a mai declarat în urmă cu ceva vreme ceva foarte special despre soția sa, potrivit aceleiași surse: ,,Cand eu am luat-o pe sotia mea, eram amarat, iar ea studia la Paris. Atunci mi-am jurat ca nu o voi lasa, indiferent ce se va intampla!”.

Iată mai multe imagini cu Stella: