Valentina Pelinel si Cristi Borcea, nunta in mare secret! Se intampla astazi, s-a aflat totul despre petrecere:

Cum Cristi Borcea si-a dorit ca totul sa fie facut in mare secret, de la ceremonia casatoriei, pana la petrecerea de dupa, a decis ca sa-si invite prietenii chiar la el acasa.

Persoane din apropierea cuplului au dezvaluit ca dupa oficierea casatoriei, Cristi Borcea si-a invitat prietenii chiar la el acasa. Acolo au inceput deja pregatirile pentru o mega-petrecere, cu berbecuti la protap, gratare, dar si bauturi fine si lautari vestiti.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea se casatoresc astazi, dupa mai multi ani de relatie si dupa ce au devenit parintii unui baietel, Milan. Sunt zvonuri conform carora casatoria celor doi ar fi fost grabita de faptul ca Valentina Pelinel este din nou insarcinata.

„O ador, este ingerul meu! In toti anii in care am fost inchis, mi-a fost aproape la greu si nu m-a parasit nici macar un moment! Am trait impreuna clipe grele si complicate, dar niciodata, ea nu a dat inapoi! Mi-a demonstrat ca ma iubeste cu adevarat! Asa cum de altfel, o iubesc si eu pe ea! Este totul pentru mine! Veti vedea ca de acum inainte nimeni si nimic nu ne va mai desparte”, a declarat Cristian Borcea.