Tatal lui Cristi Borcea, detalii uluitoare despre nunta cu Pelinel: Cum l-a dat de gol Stere Borcea pe fiul sau si ce a zis despre viitoarea nora:

Bombă în showbiz! Valentina Pelinel se mărită azi cu Cristi Borcea. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar acum sunt liberi să își trăiască povestea de iubire, după ce fostul acționar dinamovist a fost eliberat din închisoare.

După 5 ani de iubire și un copil împreună, Valentina Pelinel și Cristi Borcea își vor uni destinele, miercuri, în mare secret.

Valentina Pelinel se mărită cu Cristi Borcea
Blondina a așteptat cu sufletul la gură ca afaceristul să o ia de soție. Valentina Pelinel l-a ajutat extrem de mult din punct de vedere psihic, i-a dăruit un copil, s-a implicat în afacerile lui, așa că merită din plin să devină doamna Borcea.

De când a ieșit din pușcărie, Cristi Borcea și-a răsfățat actuala iubită cu mai multe vacanțe făcute în afara țării. Recent, cei doi s-au întors dintr-un sejur senzațional în insula Capri. Se pare că acolo au luat decizia de a-și uni destinele.

Potrivit Wowbiz, Valentina Pelinel și Cristi Borcea trec astăzi pe la Ofițerul Stării Civile. Chiar și familia lui Cristi Borcea era nerăbdătoare ca cei doi să se căsătorească.

”Cristi se însoară când o să vină acasă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să se întâmple acest lucru cât mai repede. Asta e cel mai important pentru familie. Băiatul meu e om cu suflet mare, care a făcut mult bine şi trebuie să fie alături de noi. Eu şi soţia mea am 50 de ani de căsnicie, 3 copii şi 10 nepoţi”, a declarat pentru Click! Stere Borcea, în urmă cu câteva luni.

La ieșirea din închisoare, Cristi Borcea a declarat, emoționat, că Valentina Pelinel este femeia vieții lui.

”O ador, este ingerul meu! In toti anii in care am fost inchis, mi-a fost aproape la greu si nu m-a parasit nici macar un moment! Am trait impreuna clipe grele si complicate, dar niciodata, ea nu a dat inapoi!

Mi-a demonstrat ca ma iubeste cu adevarat! Asa cum de altfel, o iubesc si eu pe ea! Este totul pentru mine! Veti vedea ca de acum inainte nimeni si nimic nu ne va mai desparte”, declara Borcea, în urmă cu două luni.

Cristian Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea cu care are trei copii și de care s-a separat pe cale amiabilă în 2011 și cu Alina Vidican, care i-a dăruit și ea doi copii, dar l-a care a renunțat pentru Valentina Pelinel și fiul lor Milan.

Borcea și Vidican au divorțat la notar, la Constanța, în toamna lui 2016. Alina s-a mutat la Miami cu cei doi copii și s-a stabilit în America pentru a-și reface viața, lăsându-i cale liberă Valentinei la inima lui Borcea.

Valentina Pelinel a fost măritată cu Cristian Boureanu, de care a divorțat în 2014, după 7 ani de mariaj.