Mama vitregă a obligat-o pe fată să poarte aceste rochii oribile, de la second hand, la școală, pentru ca toată lumea să o arate cu degetul și să râdă de ea. Dar femeia a avut un motiv foarte bun! Uite de ce a forțat-o să facă asta

Kylie Lindstron este o elevă de generală din Statele Unite care se considera printre prietenii ei de când era mică cea care pornea tendințele în materie de vestimentație. Poate că asta se întâmpla fiindcă și-a pierdut mama la o vârstă foarte fragedă și tatăl o cam alinta.

De aceea Kylie era mereu îmbrăcată după ultimele tendințe. În mod natural, acest lucru stârnea mereu admirația colegilor ei, iar deși nimeni din conducerea școlii nu recunoștea asta, fata devenise un conducător al clasei, și toată lumea o consulta în materie de haine.

Fata nu a putut face față popularității câștigate la o vârstă atât de mică, așa că a început să îi rănească pe ceilalți pentru modul în care se îmbrăcau. În mod particular ea își bătea joc și chinuia mai ales pe unul dintre colegii săi care nu i-a putut convinge pe părinți să îi cumpere mai multe haine noi. De cel mai multe ori acea fată purta lucrurile mai vechi ale surorilor ei mai mari, iar Kylie îi spunea mereu că e proastă din această cauză.

Bătaia de joc a durat luni întregi, până când, într-o zi, o profesoară a auzit totul și i-a zis tatălui ei și mamei sale vitrege. Adulții erau șocați. Ei nu ar fi bănuit niciodată că fiica lor ar fi putut fi capabilă de astfel de lucruri.

Apoi, femeia a avut o idee genială. Mama vitregă a sugerat ca ea și Kylie să meargă într-un magazin cu haine de mâna a doua pentru a râde de hainele pe care le vindeau acolo. Fata a luat totul drept un joc, și a acceptat rapid. Timp de ore întregi Kylie a ales cele mai urâte rochii din magazin și a făcut mișto de ele. Dar, spre marea ei surprinză, mama ei vitregă le-a cumpărat pe toate și părinții au obligat-o să meragă la școală îmbrăcată cu ele.

Instant, din regina clasei, fata s-a transformat în cea pe care toată lumea o ridiculiza. Atunci a aflat fata cum se simțeau acei copii de care ea își bătea joc zilnic.

Deși unii copii ar putea să fie traumatizați de o acțiune asemenea celei pe care a pus-o în aplicare mama vitregă, fata a primit o lecție importantă: ,,Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”. Voi ce credeți, a făcut bine această femeie?