Ionuț Dolănescu și soția lui au trei copii superbi, sunt de 11 ani împreună și se iubesc la fel ca-n prima zi. Când nu au cântări în țară, fug în SUA. Abia acum au recunoscut. Cu ce se ocupă de fapt acolo:

Ce fac Ionuț Dolănescu și soția lui în America? Cei doi și-au descoperit pasiuni comune și își petrec împreună majoritatea timpului.

Ionuț Dolănescu și soția lui, Doinița, au trei copii, sunt de 11 ani împreună și se iubesc la fel ca-n prima zi. Când nu au concerte în România, se mută cu tot “clanul” în America, țară în care-și petrec cea mai mare parte a timpului lor. Ce fac acolo? Ne-au povestit chiar ei:

“Am fost hărăziți de Dumnezeu unul pentru celălalt. Suntem de aproape 11 ani împreună, ne înțelegem aproape perfect. Ne completăm reciproc. Facem atmosferă împreună. Ea face parte din mine. Avem foarte multe în comun”, spune Ionuț Dolănescu, care a mărturisit recent, penturu Libertatea, că a avut de tras din cauza faptului că este fiul a doi artiști celebri .

“Ne place să cântăm, eu iau vioara, Ionuț mă acompaniază, cântăm ce ne trece prin cap”, a adăugat Doinița.

Cei doi soți nu doar cântă împreună, ci și gătesc împreună și joacă tenis, tot în doi, în timpul liber!

“Jucăm tenis împreună, și aici ne potrivim. Ea a descoperit că-i place tenisul și joacă foarte bine pentru o doamnă. Câteodată, mă bate. Mă supăr, mă oftic, e mai ageră ca mine”, spune fiul regretatului artist Ion Dolănescu.

Doinița îl ajută pe Ionuț să slăbească
Ionuț a mai dezvăluit că soția sa face orice pentru ca el să fie în formă: “Face tot ce poate să mă ajute să slăbesc, să fiu în formă, să fiu sănătos”. “Da, grăsimea nu e bună pentru sămătate. Gătim împreună în America”, a spus și Doinița.

Totuși, recunoaște Ionuț, din când în când mai calcă strâmb și păcălește dieta”: “Nu sunt mare băutor de bere, dar… din când în când… Ea îmi zice că nu e voie. În plus, noi, românii, suntem obișnuiți să mâncăm foarte nesănătos”.