Leacul care te scapă de bronșită. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: “Face foarte bine după o tuse grea”

Mai ales în această perioadă, o mulțime de persoane se confruntă cu această problemă de sănătate: bronșita. Deseori, această afecțiune are ca simptome: tuse urâtă, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapă de bronșită. Iată care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.

De cele mai multe ori, potrivit specialștilor, bronșitele sunt cauzate de viruși care nu răspund la antibiotice, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, medicii vor recomanda medicamente fără prescripție medicală pentru a trata simptomele. Dacă îți dorești să apelezi la o îngrijire de modă veche care să te ajute să te simți mai bine, vezi în rândurile de mai jos ce sfaturi ofera bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Cum poți scăpa de bronșită. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru
Lidia Fecioru ne-a obișnuit deja cu sfaturile pe care le prezintă în mod frecvent pentru tratarea diferitelor afecțiunui. De curând, bioenergoterapeutul a vorbit despre un leac care tratează bronșita și care te poate scăpa de orice urmă de tuse.

“Este perioada de iarnă și poate nu aveți de unde lua pelin, dar există la plafar tinctură de pelin. Acesta face foarte bine la hârcâit pentru cei care se confruntă cu asta după o răceala, după o tuse grea.

Puneți picioarele într-o găleată cu vreo cinci litri de apă caldă și 80 de grame de tinctură de pelin. În acest timp respirați adânc.

Astfel, veți îmbunătăți circulația periferică și va dispărea țiuitul din urechi și veți trata și bronșita”, spune Lidia Fecioru.

Bronșita poate fi acută sau cronică: bronșita acută durează de obicei mai puțin de 10 zile, dar tusea poate continua câteva săptămâni. Bronșita cronică, pe de altă parte, poate dura câteva săptămâni și, de obicei, revine.

Această afecțiune este mai frecventă la persoanele cu astm sau emfizem, scrie healthline.com.

Care sunt cauzele bronșitei acute
Există mai multe cauze potențiale ale bronșitei acute, precum și factori care cresc riscul de îmbolnăvire.

Cauzele bronșitei acute includ infecții virale și bacteriene, factori de mediu și alte afecțiuni pulmonare. Persoanele cu bronșită cronică sau astm bronșic dezvoltă uneori bronșită acută. În aceste cazuri, bronșita acută nu este probabil să fie contagioasă, deoarece nu este cauzată de o infecție, mai scrie sursa menționată anterior.