Băiatul Mihaelei Rădulescu, plin de pătrățele și mușchi! I-a lăsat pe toți mască. “Când a crescut așa mare?”

Fiul Mihaelei Rădulescu a fost filmat în plină acțiune, în timp ce se antrena de zor în aer liber.

Mihaela Rădulescu este pasionată de sport, pasiune pe care a moștenit-o și fiul ei, Ayan.

Ayan a crescut și s-a transformat spectaculos. Are un trup foarte bine lucret, grație antrenamentelor pe care le face.

În timpul unuia dintre antrenamente a fost filmat băiatul Mihaelei Rădulescu. La bustul gol, adolescentul și-a făcut exercițiile în aer liber.

Acesta este spiritul de weekend. @ayanschwartzey #mama mândră #ayan dragostea mea #antrenament #sport #educație #distracție #super putere #eroul meu”, și-a lăudat Mihaela Rădulescu fiul.

Fanii vedetei au fost extrem de încântați să-l vadă pe Ayan în plină acțiune.

“Bravo! Trăiește-ți clipa, băiatule!”, “Așa mamă, așa fiu”, “Foarte bine, tinere! Jos pălăria, doamnă!”, “Crește atât de frumos! Are și de unde se inspira, slavă Domnului! Mens sana…”, “Când a crescut așa mare?”, au fost mesajele internauților care l-au văzut pe Ayan antrenându-se.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator. Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cucelebrul sportiv austraic Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.