Stia ca a ramas insarcinata, dar burta i se umfla prea mult si prea repede. Speriata, a mers la un control cu ochii in lacrimi

Un cuplu din Marea Britanie a avut parte de o experienta care le-a schimbat viata radical.

Cei doi isi doreau cu ardoare sa devina parinti, insa din cauza unor probleme de sanatate Rachelle nu reusea sa ramana insarcinata. Dupa ani si ani de incercari, au decis sa apeleze la un tratament de fertilitate.

Metoda a functionat, iar la scurt timp femeia a aflat ca urma sa aduca pe lume niste gemeni. Insa vazand ca burta i se umfla exagerat de mult si foarte rapid, viitoarea mamica a mers la un nou control.

Vestile primite au dus-o de la extaz la agonie! Doctorul care se ocupa de ea i-a spus ca mai poarta alte trei suflete in pantece, deci un total de cinci copii. I acelasi timp, ea trebuia sa ii avorteze pe acestia trei, pentru a creste sansele de supravietuire a celorlalti doi prunci.

Cu lacrimi in ochi, Rachelle a refuzat si a spus ca nu isi va omori copiii. A mers astfel la un alt doctor, care i-a promis ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a-i salva pe toti.

Insa surprizele nu aveau sa se termine aici. In ziua nasterii, toti au ramas uimiti in momentul in care au vazut ca femeia a adus pe lume nu cinci, ci sapte copii! Din fericire micutii au fost perfect sanatosi si s-au dezvoltat corect.

În 1997, în Marea Britanie, Bobbi McCaughey aducea pe lume şapte copii. Ea şi soţul ei au apelat la fertizilarea in vitro pentru a reuși să facă copii, iar metoda a funcționat mai bine decât s-ar fi așteptat.

Kenny Jr, Alexis, Natalie, Kelsey, Nathan, Brandon şi Joel au împlinit de curând vârsta de 19 ani, fiind deja adulţi în toată firea. Aproape toţi şi-au ales ceea ce vor să facă în viaţă, scrie metdaan.com.

Sora lor, cu un an mai mare, s-a căsătorit deja. „M-am măritat în urmă cu patru luni”, a spus Mikayla. Joel şi Nathan sunt pasionaţi de tot ce înseamnă tehnologie, Kelsey vrea să urmeze o carieră în muzică. Natalie, Joel şi Nathan plan on enrolling plănuiesc să se înscrie la colegiu.

„Ne considerăm cei mai bun prieteni, nu sunt doar fraţi şi surori. Suntem într-adevăr binecuvântaţi din acest punct de vedere”, a spus Alexis.