Bărbatul a zis că a găsit un păianjen și a dat să caute pe internet să vadă ce e. Când a văzut ce prinsese, l-au trecut toți fiorii

Păianjenii sunt deseori inofensivi, dar asta nu ne împiedică să fim îngroziți atunci când îi vedem. Cu toate acestea, ele sunt cu adevărat niște creaturi fascinante. Așa este și acest păianjen care a fost găsit recent în China.

Un fermier chinez, pe nume Li Wenhua, a găsit o creatură ciudată într-unul din grajdurile lui. Iniţial, nu a crezit că este un păianjen, ci o relicvă antică. Dar, după ce a studiat „prada” mai bine, şi-a dat seama că are de-a face, totuşi, cu un păianjen.

Fermierul a reușit să-și stăpânească teama și după lungi căutări și-a dat seama că acesta este, de fapt, un membru al unei specii vechi, un păianjen chinezesc clepsidra sau li shi pan fu zhu în chineză. Acest lucru a fost confirmat de Zhao Li, șeful Muzeului Insecte din China de Vest.

A fost redescoperit pentru prima dată în provincia Sichuan din 2000 și a fost văzut de numai șase ori de atunci.

Li are grijă de păianjen acum, dar de când a aflat de valoarea sa extraordinară, el a decis că va vinde păianjenul, cu condiția ca prețul și condițiile lui de îngrijire să fie corecte.