Ce își dorește în secret să îi faci în pat, în funcție de zodia lui:

Fiecare bărbat are anumite preferințe atunci când vine vorba despre amor, unele dintre aceste preferințe fiind dictate de zodiile în care sunt născuți. Dacă unii vor să fie dominați de partenere în dormitor ori chiar și puțină durere, alții vor mai degrabă sensibilitate și atingeri ușoare.

Pești

Bărbatul în zodia Pești vrea să explorați poziții pe care niciunul dintre voi nu le-a mai încercat. Creativi din fire, nativii acestei zodii vor întotdeauna să descopere lucruri noi în dormitor. Un astfel de bărbat este înnebunit atunci când îl surprinzi sau când îi accepți ideile.

Taur

Taurii nu se tem nici de experiențele extreme. Sexul dur, ba chiar cel care implică și puțină durere pentru ei, îi înnebunește pe bărbații născuți în această zodie.

Capricorn

Viața unui bărbat în zodia Capricorn este despre organizare, liste, planuri. De aceea, un astfel de bărbat adoră să îl surprinzi cu partide de amor. El este obișnuit să dețină controlul în legătură cu orice. Prin urmare, el este înnebunit de plăcere atunci când partenera lui preia inițiativa și îl eliberează de această „responsabilitate”.

Fecioară

Dacă partenerul tău este în zodia Fecioară, îl vei înnebuni dacă îi vei propune să filmați o partidă de amor. În acest fel, apetitul lui sexual va escalada și va începe să aștepte cu nerăbdare următoarea partidă.

Săgetător

Bărbatul Săgetător vrea să îi spui numele cât mai des posibil, în timp ce faceți dragoste. În acest fel, îl vei face să simtă că el este cel mai important din viața ta și că este singurul bărbat pe care ți l-ai putea dori vreodată.

Berbec

Berbecii sunt cei mai „rebeli” când vine vorba despre sex. Bărbații născuți în această zodie își doresc în secret să le propui o partidă în trei – fie că alegi să inviți un bărbat sau o femeie în patul vostru. De obicei, lor le place la nebunie să forțeze limitele.

Balanță

Bărbatul balanță vrea să îi oferi plăcere îndelung, fără să îl faci să simtă că vrei să ajungă mai repede la punctul culminant. Dacă va simți că îți place să îl faci să se simtă în al nouălea cer, va fi topit după tine.

Vărsător

Vărsătorii preferă partide de amor în care primează sensibilitatea și intimitatea, mai degrabă decât sexul dur. Dacă vei înțelege și vei aprecia această preferință a bărbatului Vărsător, va fi înnebunit după tine.

Scorpion

Scorpionii sunt înnebuniți când partenerele lor le vorbesc murdar, uitând de inhibiții și dezlănțuindu-și imaginația în timpul partidelor de amor.

Leu

De obicei, bărbatul leu are un apetit sexual crescut. Mai mult decât orice, pe acesta îl incită să vă autosatisfaceți unul în fața celuilalt.

Rac

Bărbatul rac vrea să îl domini. El nu are întotdeauna chef să preia inițiativa și să dețină controlul. Așa că atunci când sunteți în dormitor, el își dorește ca tu să preiei întregul control.

Gemeni

Bărbații Gemeni nu au probleme în a se lăsa „explorați” de partenerele lor. Ei sunt incitați atunci când persoanele de lângă ei vor să îi „devoreze”.

sursa: a1.ro