Barbatul de 87 de ani vrea sa divorteze de sotia lui cu 60 de ani mai tanara! Ce spune el ca se intampla atunci cand merg in dormitor:

Barbatul vrea sa divorteze de sotia lui in varsta de 27 de ani.

Desi pentru multi dintre barbati reprezinta un vis devenit realitate faptul ca au alaturi o partenera mai tanara, pentru varstnicul din Rusia e un adevarat cosmar. Acesta a dezvalui si motivul pentru care vrea sa divorteze.

De asemenea, acesta e de meserie actor si e foarte cunoscut si apreciat in tara sa. Insa s-ar parea ca acum, la batranete, nu are nici un pic de liniste, cand vine vorba de partea sentimentala a lucrurilor.

Ivan Krasko e hotarat sa divorteze de sotia lui, cu 60 de ani mai tanara! Multi dintre apropiatii sai s-au gandit ca acesta si-a gasit linistea in bratele alesei inimii sale, dar lucrurile s-ar parea ca stau exact pe dos.

El s-a casatorit cu Natalia Krasko, o femeie de 27 de ani, dar la scurt timp de la nunta au aparut si problemele. Dupa si-au spus „Da” in fata altarului, tanara a inceput sa refuze sa mai intretina relatii sexuale cu el.

Totodata, explicatia oferita de Natalia pentru lipsa clipelor de pasiune din dormitor a reusit sa il faca pe sot sa nu mai vrea sa ii fie alaturi. Cei doi au hotarat de comun acord ca se vor separa, in loc sa incerce sa isi repare mariajul.

Ivan Krasko s-a enervat foarte tare pe mai tanara lui sotie cand a auzit ca aceasta il refuza atunci cand merg in dormitor. S-ar parea ca Natalia nu isi doreste sa ramana insarcinata sau sa devina mamica prea curand.

Aceasta a fost explicatia pe care sotia barbatului, cu 60 de ani mai tanara, i-a oferit-o pentru lipsa clipelor de amor. De asemenea, ea s-a stresat foarte tare o perioada ca ar putea fi gravida, dar si ca nu si-ar permite financiar sa intretina un viitor bebelus.

Astfel ca, barbatul a decis ca vrea sa divorteze cand a aflat asemenea lucruri. El intentioneaza acum sa se impace cu fosta lui sotie, cea cu care a avut a treia casnicie, dar si doi baieti. Ivan si-a anuntat sotia de 27 de ani ca urmeaza sa nu mai formeze un cuplu cand erau in vacanta, vara aceasta, in Spania.